Monthly Archives - May 2019

Kelebihan Malam Lailatul Qadar Yang Wajib Kita Semua Ambil Tahu.

Setiap umat Islam pasti teringin bertemu ‘Lailatul Qadar’ iaitu malam penuh rahmat dan kemuliaan. Malam yang mempunyai 7 keistimewaan ini begitu utama dari malam-malam yang lain kerana ia hanya boleh ditemui setahun sekali sahaja iaitu pada salah satu daripada 10 malam terakhir Ramadhan. Perkara itu dijelaskan dalam firman Allah سبحانه وتعالى: إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾ وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢  “Sesungguhnya Kami telah menurunkan (Al-Quran) ini pada Malam Al-Qadar. Tahukah kamu apakah Lailatul Qadar itu?” (Surah Al-Qadar; Ayat 1 – 2) . . 7 Keistimewaan Lailatul Qadar tersebut adalah:~ . 1. [...]

Pakej Katering Serendah RM7.50 per pax !!!

Khas untuk pengantin yang nak jimat dan tak nak rugi masa wedding korang ⚠️⚠️ . Pakej katering serendah RM7.50 per pax sahaja min tempahan 1000 pax ya kawan-kawan 😱😱 Jaminan rasa yang confirm buat korang terpikat , tak percaya ? Jom set masa dengan tim kami untuk sesi foodtesting percuma sahaja . Confirm tak rugi punya !! Korang wajib survey dengan kami Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd . Pakat tinggalkan no di INBOX kami atau boleh hubungi pegawai pemasaran kami terus untuk maklumat lanjut [...]

Wedding Package Ramadhan Promosi !! Jimat sehingga RM1,700 !!

BIG OFFER RAMADHAN.CARI PAKEJ KAHWIN KE GUYS?..Pakat mai sini semua..Kami dah bukak #offer kaw-kaw best khas utk bulan ramadhan ni.Harga asal 1000 pax ❌ RM16,500 Pakej lengkap perkahwinan A sampai Z + percuma khidmat rundingan bersama perunding perkahwinan kami . Tapi RAMADHAN ni kami bagi best price !! Korang boleh jimat sehingga RM1,700 !!Booking harga promosi ramadhan hanya :.RM14,800 @1000pax ❤️RM14,800 @1000pax ❤️RM14,800 @1000pax ❤️ Cepat guyss…Slot harga ni kami offer terhad utk 10 pasangan je utk bulan ramadhan ni..DM NO WHATSAPP PADA KAMI [...]

Iftar Ramadhan by box serendah RM7.00* per pax sahaja.

Alhamdulillah untuk bulan puasa kali ini kami menerima tempahan makanan berbuka puasa untuk sepanjang bulan ramadhan tahun ini....Tempahan berbuka puasa masih dibuka, harga pakej bermula dengan Rm7.00 /paxs. Jika ada yang sedang mencari pakej-pakej menarik untuk majlis berbuka puasa, rumah terbuka boleh la klik link whatsapp di bawah ya. NoraEkin 🕴️https://www.wasap.my/+60173048672/pakejbulanramadhan ShafaRini 🕴️https://www.wasap.my/+60132872454/pakejbulanramadhan