Monthly Archives - June 2019

Koleksi Baju Sanding Paling Trending 2019

Pemilihan baju sanding yang kene dengan si pemakai adalah impian setiap bakal-bakal pengantin diluar sana . Semua pasti nak yang terbaik untuk majlis sekali dalam seumur hidup mereka . Dan yang pasti kita juga tak nak terlepas peluang untuk follow trend baju perkahwinan yang tengah hot sekarang . Disini admin nak share kan sedikit sebanyak antara baju-baju yang mencari pilihan ramai pada tahun 2019 ini . 1. Long Dress 2. Peplum 3. Kebaya Modern 4. Modern Long Dress & Peplum 5. Traditional [...]

Cara Berjimat Untuk Majlis Perkahwinan

1.Rancang Perbelanjaan Kewangan ialah isu yang penting dalam merancang perkahwinan , hanya kita sendiri yang tahu dan faham sama ada kita mampu atau pun tidak . Kenali kemampuan diri sendiri , dan selalu tanya diri mapu ke kita nak buat wedding jemput sampai 1000 orang makan , sedangkan kita sendiri pun makan kais pagi makan pagi kais petang makan petang . Ini bukan bermakna korang tak boleh buat majlis , tapi buat ikut kemampuan . Rancang dengan pasangan anda [...]

Pakej Kahwin Paling Murah 2019

Jemputan khas untuk semua bakal pengantin !! Khas untuk semua bakal pengantin yang masih mencari pakej perkahwinan yang lengkap dan kualiti makanan yang terbaik . Korang wajib jadikan Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd sebagai salah satu Wedding Planner pilihan korang . Harga yang di tawarkan serendah RM10,000 nett sahaja untuk 500 pax , kan berbaloi baloi tu . Jangan lupa hubungi kami dulu untuk book sloot masa dengan perunding perkahwinan kami di talian tertera di bawah : Puan Ija – [...]