Bakal Pengantin Wajib Baca Kalau Tak Nak Rugi Besar Masa Wedding Korang

Bakal Pengantin Wajib Baca Kalau Tak Nak Rugi Besar Masa Wedding Korang

Ramai antara bakal pengantin yang tak tahu atau pun tahu tapi hanya ambil mudah , dan pengakhiranya menyesal dan rugi , apakah yang dimaksudkan admin ini ialah promosi yang pihak Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd beri pada para pelanggan yang tak masuk akal iaitu PERCUMA 30% makanan pada hari majlis , cuba bayangkan anda tempah 1000 pax dan pihak katering beri lagi 300 px makanan percuma ? disini anda dapat berjimat sehingga RM3,000 , jangan tak percaya ya dengan apa yang kami beri sebab tawaran ini terhad pada 30 pasang pengantin sahaja .

Dan kami tambah lagi dengan setiap tempahan pakej lengkap kami beri lagi PERCUMA MAKE UP NIKAH atau PERCUMA FOTO NIKAH* dimana anda boleh jimat sehingga RM1500 . Dan jika di totalkan anda dapat berjimat sehingga RM4+++ ! Disini anda dah boleh untung dan jimat banyak wang perbelanjaan perkahwinan anda .

Dan kami amat menitik beratkan kualiti produk yang ditawarkan , ramai yang berpendapat jika mengambil pakej lengkap dengan harga mampu milik kualiti yang diterima tak seperti yang diharapkan . Kami juga turut menyediakan surat perjanjian hitam putih yang dimatikan stem di LHDN (Lembaga Hasil Dalam Negeri).Kami amat menitik beratkan tahap kepuasan pelanggan yang telah memilih kami sebagai katerer atau perunding perkahwinan anda .

Sebarang pertanyaan dan juga maklumat lebih lanjut boleh hubungi pegawai pemasaran kami , kami akan menjawab segala kekeliruan anda serta anda boleh mendapatkan konsultan berkenaan persediaan majlis perkahwinan secara percuma sahaja .

 

Pegawai Pemasaran

Cik Ekin – 017 3048672

 

Share this post