Buying

Pakej Kahwin Paling Murah 2019

Jemputan khas untuk semua bakal pengantin !! Khas untuk semua bakal pengantin yang masih mencari pakej perkahwinan yang lengkap dan kualiti makanan yang terbaik . Korang wajib jadikan Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd sebagai salah satu Wedding Planner pilihan korang . Harga yang di tawarkan serendah RM10,000 nett sahaja untuk 500 pax , kan berbaloi baloi tu . Jangan lupa hubungi kami dulu untuk book sloot masa dengan perunding perkahwinan kami di talian tertera di bawah : Puan Ija – [...]

Wedding Package Ramadhan Promosi !! Jimat sehingga RM1,700 !!

BIG OFFER RAMADHAN.CARI PAKEJ KAHWIN KE GUYS?..Pakat mai sini semua..Kami dah bukak #offer kaw-kaw best khas utk bulan ramadhan ni.Harga asal 1000 pax ❌ RM16,500 Pakej lengkap perkahwinan A sampai Z + percuma khidmat rundingan bersama perunding perkahwinan kami . Tapi RAMADHAN ni kami bagi best price !! Korang boleh jimat sehingga RM1,700 !!Booking harga promosi ramadhan hanya :.RM14,800 @1000pax ❤️RM14,800 @1000pax ❤️RM14,800 @1000pax ❤️ Cepat guyss…Slot harga ni kami offer terhad utk 10 pasangan je utk bulan ramadhan ni..DM NO WHATSAPP PADA KAMI [...]

Baju Sanding Paling Sesuai Untuk Pengantin Berbadan Kecil

butik pengantin shah alam PEMILIHAN BAJU PENGANTIN Ramai bakal pengantin yang keliru bab pemilihan baju pengantin tambahan bila badan pengantin terlampau kecil ( halus ) . Pemilihan design baju , corak serta warna memainkan peranan penting dalam pemilihan baju sanding , ini kerana kita tak nak pengantin yang berbadan kecil ini , nampak bertambah kecil atau nampak baju yang dipakai bukan kepunyaan mereka . Jadi admin nak share dengan korang , jenis-jenis [...]

SESI FOODTESTING BERSAMA BAKAL PENGANTIN . MENANGI HADIAH BERNILAI RM1,000 !!

Anda bakal pengantin dan bakal mendirikan rumah tangga ? kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd berbesar hati ingin menjemput anda semua hadir ke sesi foodtesting kami beralamat seperti bawah :     Banyak tawaran hebat khas kami bagi untuk setiap pelanggan yang booking bersama kami pada hari terbabit . Selain sesi foodtesting dan juga butik viewing , anda juga boleh ras seperti feel pada hari majlis ini kerana kami akan terangkan secara details berkenaan susun atur  meja buffet dan lain-lain [...]

Promosi Pakej “MUSIM KAHWIN” March PERCUMA 200 pax Makanan & Photo Nikah !!!

Promosi terbaik khas untuk MUSIM ORANG KAHWIN dan cuti sekolah ini , admin nak offer korang harga KAW-KAW jimat !!! Pakej ni memang pakej cuci tangan , biar kami bantu anda semua yang bakal berkahwin menyelesaikan isu kewangan korang . Dan paling best korang boleh bayar secara ansuran dengan kami WAH BEST KAN . Jom jenguk Pakej Lengkap Dewan kami seperti dibawah ; Pakej Lengkap Kanopi seperti dibawah :   Promosi ni kami buka khas untuk semua bride yang booking pada bulan MARCH sahaja [...]

Pakej Super Jimat RM10K Sahaja Untuk Pakej Lengkap Perkahwinan Khas Untuk 25 Pasangan Sahaja!

Ramai antara bakal pengantin yang mengadu dengan admin bajet perkahwinan tak cukup , yela mana dengan komitmen nya lagi dengan nak kahwin lagi nak kumpul duit lagi . Jadi kami di Cahaya Kristal Event Catering Sdn Bhd cuba mencari jalan penyelesaian , and yes pakej ni khas kami buat untuk semua memudahkan semua bakal pengantin . Apa yang anda akan dapat untuk pakej ini ?   Katering Lengkap     500 pax Kelengkapan Dewan atau Kelengkapan Kanopi Pekerja Meja Makan Beradap Berserta Deco Makan Beradap Pelamin Dewan / [...]

Dewan Perkahwinan Berkonsepkan Indoor Garden Dengan Tawaran Harga Serendah RM21,500* Untuk All In Package

Tahun 2019 ini , sudah ramai di kalangan bakal pengantin yang mencari Pakej Perkahwinan Termasuk Dewan / Hall  yang bertemakan Indoor Garden serta Modern Temporary , dengan tawaran harga yang Mampu Milik . Oleh itu kami di Cahaya Kristal telah pun menyediakan satu platform bagi memudahkan urusan perkahwinan bakal pengantin . Antara platform mudah yang kami sediakan ialah satu website yang memaparkan Dewan-dewan perkahwinan di lokasi yang mungkin anda bercadang melangsungkan perkahwinan . Bakal pengantin boleh terus klik link yang tertera https://www.dewanperkahwinan.com/ atau [...]

Promosi Tahun 2019 Dengan Tawaran Harga Serendah RM13,900 Untuk Pakej Lengkap Perkahwinan

Promosi Pakej Lengkap Perkahwinan untuk tahun 2019 ni , kami buka khas untuk semua bakal pengantin yang bercadang melangsungkan majlis perkahwinan sepanjang 2019 sehingga March 2020 . Harga yang ditawarkan ialah Nett Price dan dijamin tiada cas tersembunyi . Kami turut menawarkan surat perjanjian serta hitam putih kepada pelanggan , untuk memudahkan lagi urusan serta sebagai bukti urusniaga antara pelanggan dan pihak katerer . Dibawah admin sediakan secara ringkas item yang tersenarai di dalam Pakej Promosi RM13,900 ini ; 1 Nasi Briyani (80%) 2 Nasi [...]

Jualan Akhir Tahun,Penjimatan Sehingga RM5,000 KEMPEN SYOK KAHWIN 2019 “Crazy Offer”

Berita baik untuk semua bakal-bakal pengantin yang bakal berkahwin dah masih belum jumpa pakej idaman hati , kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd ingin menawarkan anda pakej lengkap A sampai Z dengan harga paling HOT . Dengan berbelanja RM13,500 !! Anda dah boleh menikmati pakej lengkap dengan penjimatan sehingga RM5,000 !! Apa yang anda dapat dengan RM13,500 ? Jom tengok item list dibawah ; Berikut item di dlm pakej… MENU —- Nasi Beriyani 80% Nasi Putih 30% Ayam Masak Merah Daging Masak Hitam Dalca Sayur Acar [...]

Koleksi Baju Pengantin Paling Tranding 2018

Sementara berbaki sebulan sahaja lagi untuk ke tahun baru 2019 dan tahun 2018 bakal meninggalkan kita , admin nak share beberapa gambar baju pengantin yang trending pada tahun 2018 ini . Semoga perkongsian ini dapat memberi inspirasi kepada bride yang bakal berkahwin next year . Dan buat pengahtahuan bride to be semua , warna yang trending pada tahun 2018 ialah warna-warna lembut seperti warna pestal , nude , dusty pink , walaupun begitu warna blok juga tidak kurang cantiknya cuma [...]