Markup

Tips Menjalankan Majlis Kahwin Di Musim COVID 19

Majlis Kahwin Ramai bakal pengantin yang risau dengan keadaan semasa sekarang tambahan kes covid sekejap naik sekejap turun . Jangan kita lupa untuk norma baru sekarang penjagaan SOP adalah penting baki mengelakan penularaan jangkitan covid anda kita + kita sebolehnya tak nak jadi pencetus kluster baru . Oleh itu , admin nak share sedikit tips ringkap , bagaimana nak buat majlis kahwin di musim covid . 1. LOKASI MAJLIS Lokasi majlis adalah satu ISU utama dalam nak buat majlis ni [...]

Hall Perkahwinan Cantik Tapi Menawarkan Harga Yang Sangat Mampu Milik .

hall perkahwinan kajang Khas untuk pengantin warga Kajang yang masih belum jumpa pakej perkahwinan lengkap sekali dengan hall perkahwinan . Kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd ingin menawarkan pakej kahwin termasuk hall . Harga yang di tawarkan untuk 1000 pax termasuk dewan/hall ini ialah RM22,500 sahaja . Pakej Termasuk : Katering 1000 pax Photo sanding Pelamin & Baju Sanding dan Make up Dj n Pa systemKek Pengantin 3 Tingkat Free Kuih Bubur Air panas Dewan Perkahwinan Kajang/Bangi Kemudahan yang disediakan pihak [...]

Hall Perkahwinan Berkonsep Garden Modern Khas Untuk Warga Seri Kembangan.

Dewan Perkahwinan Selangor Ramai pengantin yang masih terpinga-pinga mencari hall perkahwinan yang fully deco dengan tawaran harga mampu milik tapi tak tahu dekat mana dan macam mana . Jadi kami adalah pilihan tepat anda , ini kerana kami menawarkan perkhidmatan konsultan khas untuk pengantin . Dan kami juga mempunyai beberapa link dewan perkahwinan di setiap area Kuala Lumpur , Selangor & Lembah Klang . Jadi post kali ini admin nak perkenalkan dengan korang semua , salah satu kolaborasi dewan kami yang [...]

PAKEJ BUBUR LAMBUK 3.0 . PROGRAM JOM INFAQ/SEDEKAH BERSAMA KAMI.

Pakej bubur lambuk 2020 PROGRAM JOM BERSEDEKAH SEMPERNA BULAN KUMPUL PAHALA !!! Kami sedang mencari syarikat-syarikat korporat badan-badan NGO serta invidual yang ingin mengadakan/menjalankan program pengagihan bubur lambuk sepanjang bulan ramadan tahun ini. Pihak kami dapat membekalkan bubur lambuk dalam bekas makanan seperti contoh di dalam gambar. bubur lambuk packing 2020pakej bubur lambuk 2020bubur lambuk Harga yang ditawarkan adalah seperti dibawah : pakej bubur lambuk 2020 Berminat untuk dapatkan sebutharga . Boleh hubungi konsultan kami ini : Cik Ekinwww.wasap.my/60173048672/BuburLambuk En Hafizwww.wasap.my/60182181954/BuburLambuk Puan Ijawww.wasap.my/60182052008/BuburLambuk

Pakej Kahwin Paling Berbaloi RM13,800 ( Promosi Hujung Tahun 2019 )

pakej kahwin murah Promosi hujung tahun sudah bermula dan kita buka harga untuk pakej lengkap perkahwinan hanya RM13,800 sahaja . Dan pakej ni korang boleh pakai untuk wedding tahun 2020 sehingga March 2021 !! Bestkan . Jadi jangan tunggu lama-lama jangan banyak sangat survey last-last korang yang terlepas harga promosi ini . Ini kerana pakej promosi valid untuk tempahan ( booking ) bersama deposit min RM500 pada bulan DEC 2019 ini sahaja . Bayangkan korang boleh save lebih RM2,000 untuk [...]

BIG GRAND YEAR END SALE COMING ON 29.12.2019, KHAS UNTUK BAKAL-BAKAL PENGANTIN 2020!!!

PAKEJ KAHWIN SUPER JIMAT Khas untuk semua bakal pengantin yang merancang untuk buat majlis perkahwinan pada tahun 2020 sehingga march 2021 , anda sangat bernasib baik kerana kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd berbesar hati ingin menawarkan anda PROMOSI AKHIR TAHUN , yang gilang gemilang nya kami buka harga ini khas untuk bulan ini sahaja yang penting anda kena SAVE DATE 28.12.2019 ini . Ada apa dengan tarikh 28.12.2019 ? Haaa ini anda wajib ambil tahu [...]

Cara Menempah Dewan Perkahwinan Bagi Mengelakkan Isu Dewan Penuh.

Helms Retreat , Hulu Langat Ramai bakal pengantin yang keliru dan juga tak tahu cara menempah dewan untuk majlis mereka . Dan ramai juga keliru , sebab ramai yang berpendapat bahawa boleh menempah dewan mengikut masa bila yang mereka nak . Itu antara kesilapan besar yang selalu bakal pengantin buat . Ada perbezaan cara tempahan dewan ini . Ianya mengikut dewan mana yang anda pilih .Sekiranya dewan yang anda pilih ialah dewan GOV ( MBSA , MPAJ , DBKL , [...]

MENCARI HALL PERKAHWINAN BERKONSEPKAN KAMPUNG DAN NATURAL , KAMI ADALAH PILIHAN TERBAIK ANDA!!

hall perkahwinan sg buloh Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd sekali lagi dapat berkolaborasi dengan hall perkahwinan . Kali ini lebih istimewa kerana hall yang ditawarkan berlokasi berhampiran dengan HQ kami dan mempunyai lokasi yang sangat strategik untuk bakal pengantin yang mencari kawasan perkahwinan di sekitar selangor . Lokasi perkahwinan ini bertempat di Sg Buloh , Selangor dan menyediakan kemudahan seperti di bawah : Hall Perkahwinan yang boleh memuatkan 250 orang dalam satu satu masa . Hall yang dilengkapi [...]

TEMPAH PAKEJ KAHWIN 2020 #RM14900/1000 pax BAKAL PENGANTIN BOLEH MENANG #RM9000 TUNAI !

PROMOSI AKHIR TAHUN TEMPAH PAKEJ KAHWIN 2020 #RM14900/1000 pax BAKAL PENGANTIN BOLEH MENANG #RM9000 CASH  ! . . Perghh… best kali ni tau.. Korang tempah pakej kahwin boleh menang wang tunai tau.. . Boleh la guna duit tu utk belanja kahwin korang majlis 2020 nanti atau belanja pergi honeymoon ke..❤ Tak pon belanje mak ayah mertua korang hihihi.. Beli jiwa sikit 😋. . Kempen ni bermula bulan #NOVEMBER hingga #DESEMBER 2019. Korang bakal pengantin yg dh plan nk buat [...]

Dewan Perkahwinan Berkonsepkan Outdoor / Natural.

Helm’s Retreat, Dusun Tua Sebuah lokasi baru yang bertempat di Hulu Langat , Selangor . Menawarkan lokasi perkahwinan dengan berkonsepkan garden atau natural . Kawasan yang dikelilingi pokok-pokok serta bertatahkan langit biru . Buat pengantin yang mencari lokasi perkahwinan yang jauh dari kesesakan bandar dan arus modern , Helm’s Retreat adalah pilihan terbaik untuk anda . Buat pengantin yang nak datang sendiri ke lokasi ini , atau untuk mendapatkan sebutharga pakej , anda boleh terus hubungi kami di talian [...]