Equipollent

Pakej Kahwin Paling Berbaloi RM13,800 ( Promosi Hujung Tahun 2019 )

pakej kahwin murah Promosi hujung tahun sudah bermula dan kita buka harga untuk pakej lengkap perkahwinan hanya RM13,800 sahaja . Dan pakej ni korang boleh pakai untuk wedding tahun 2020 sehingga March 2021 !! Bestkan . Jadi jangan tunggu lama-lama jangan banyak sangat survey last-last korang yang terlepas harga promosi ini . Ini kerana pakej promosi valid untuk tempahan ( booking ) bersama deposit min RM500 pada bulan DEC 2019 ini sahaja . Bayangkan korang boleh save lebih RM2,000 untuk [...]

BIG GRAND YEAR END SALE COMING ON 29.12.2019, KHAS UNTUK BAKAL-BAKAL PENGANTIN 2020!!!

PAKEJ KAHWIN SUPER JIMAT Khas untuk semua bakal pengantin yang merancang untuk buat majlis perkahwinan pada tahun 2020 sehingga march 2021 , anda sangat bernasib baik kerana kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd berbesar hati ingin menawarkan anda PROMOSI AKHIR TAHUN , yang gilang gemilang nya kami buka harga ini khas untuk bulan ini sahaja yang penting anda kena SAVE DATE 28.12.2019 ini . Ada apa dengan tarikh 28.12.2019 ? Haaa ini anda wajib ambil tahu [...]

Cara Menempah Dewan Perkahwinan Bagi Mengelakkan Isu Dewan Penuh.

Helms Retreat , Hulu Langat Ramai bakal pengantin yang keliru dan juga tak tahu cara menempah dewan untuk majlis mereka . Dan ramai juga keliru , sebab ramai yang berpendapat bahawa boleh menempah dewan mengikut masa bila yang mereka nak . Itu antara kesilapan besar yang selalu bakal pengantin buat . Ada perbezaan cara tempahan dewan ini . Ianya mengikut dewan mana yang anda pilih .Sekiranya dewan yang anda pilih ialah dewan GOV ( MBSA , MPAJ , DBKL , [...]

MENCARI HALL PERKAHWINAN BERKONSEPKAN KAMPUNG DAN NATURAL , KAMI ADALAH PILIHAN TERBAIK ANDA!!

hall perkahwinan sg buloh Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd sekali lagi dapat berkolaborasi dengan hall perkahwinan . Kali ini lebih istimewa kerana hall yang ditawarkan berlokasi berhampiran dengan HQ kami dan mempunyai lokasi yang sangat strategik untuk bakal pengantin yang mencari kawasan perkahwinan di sekitar selangor . Lokasi perkahwinan ini bertempat di Sg Buloh , Selangor dan menyediakan kemudahan seperti di bawah : Hall Perkahwinan yang boleh memuatkan 250 orang dalam satu satu masa . Hall yang dilengkapi [...]

Pakej Kahwin Paling Murah 2019

Jemputan khas untuk semua bakal pengantin !! Khas untuk semua bakal pengantin yang masih mencari pakej perkahwinan yang lengkap dan kualiti makanan yang terbaik . Korang wajib jadikan Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd sebagai salah satu Wedding Planner pilihan korang . Harga yang di tawarkan serendah RM10,000 nett sahaja untuk 500 pax , kan berbaloi baloi tu . Jangan lupa hubungi kami dulu untuk book sloot masa dengan perunding perkahwinan kami di talian tertera di bawah : Puan Ija – [...]

SESI FOODTESTING BERSAMA BAKAL PENGANTIN . MENANGI HADIAH BERNILAI RM1,000 !!

Anda bakal pengantin dan bakal mendirikan rumah tangga ? kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd berbesar hati ingin menjemput anda semua hadir ke sesi foodtesting kami beralamat seperti bawah :     Banyak tawaran hebat khas kami bagi untuk setiap pelanggan yang booking bersama kami pada hari terbabit . Selain sesi foodtesting dan juga butik viewing , anda juga boleh ras seperti feel pada hari majlis ini kerana kami akan terangkan secara details berkenaan susun atur  meja buffet dan lain-lain [...]