Media

Jualan Akhir Tahun,Penjimatan Sehingga RM5,000 KEMPEN SYOK KAHWIN 2019 “Crazy Offer”

Berita baik untuk semua bakal-bakal pengantin yang bakal berkahwin dah masih belum jumpa pakej idaman hati , kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd ingin menawarkan anda pakej lengkap A sampai Z dengan harga paling HOT . Dengan berbelanja RM13,500 !! Anda dah boleh menikmati pakej lengkap dengan penjimatan sehingga RM5,000 !! Apa yang anda dapat dengan RM13,500 ? Jom tengok item list dibawah ; Berikut item di dlm pakej… MENU —- Nasi Beriyani 80% Nasi Putih 30% Ayam Masak Merah Daging Masak Hitam Dalca Sayur Acar [...]

Koleksi Baju Pengantin Paling Tranding 2018

Sementara berbaki sebulan sahaja lagi untuk ke tahun baru 2019 dan tahun 2018 bakal meninggalkan kita , admin nak share beberapa gambar baju pengantin yang trending pada tahun 2018 ini . Semoga perkongsian ini dapat memberi inspirasi kepada bride yang bakal berkahwin next year . Dan buat pengahtahuan bride to be semua , warna yang trending pada tahun 2018 ialah warna-warna lembut seperti warna pestal , nude , dusty pink , walaupun begitu warna blok juga tidak kurang cantiknya cuma [...]

“Wedding of the year” Tetapi Berhutang ?

Ramai antara pengantin sekarang sanggup berhabis puluhan ribu untuk majlis perkahwinan idaman mereka , dan ramai antaranya bukan lah  dalam golongan berkemampuan serta keluarga yang berada . Ada yang segelintir sanggup membuat pinjaman tak kira bank , atau pusat pinjaman berlesen sehingga mencecah puluhan ribu . Ada yang anak dah masuk 3 pun masih belum mampu untuk bayar hutang untuk majlis perkahwinan . dan ada juga masih tak menyelesaikan hutang perkahwinan walaupun namanya hutang . Dimana rasional dan sebab yang [...]