pakej aqiqah

PAKEJ KATERING LENGKAP JIMAT 2021/2022

Sekarang anda boleh duduk senang lenang di rumah , biar kami bantu uruskan dari A-Z . Harga yang di tawarkan adalah mampu milik dan konsep pembayaran yang mudah dan jimat . Bakal pengantin boleh membuat temu janji bersama perunding perkahwinan kami untuk sesi foodtesting dan keterangan details pakej . Hubungi kami untuk keterangan lanjut dan sesi foodtesting ialah percuma : PUAN IJA-0182052008

PAKEJ KAHWIN MAMPU MILIK DI MUSIM PKPB 2020/2021

Buat yang nak buat majlis di musim ovid ni mesti ramai nak buat majlis dalam pax yang kecil , jadi admin nak perkenalkan pakej mampu milik kami yang sesuai dengan situasi sekarang . Yang pasti sekiranya anda nak kelainan dalam menu makan , kami nak tawarkan pakej nasi arab kami dengan rasa yang lain daripada lain , khas untuk di musim covid ni sahaja . nasi arab buffet pakej kahwin nasi arab 2021 nasi arab you can trust nasi arab you can trust nasi [...]

Tips Menjalankan Majlis Kahwin Di Musim COVID 19

Majlis Kahwin Ramai bakal pengantin yang risau dengan keadaan semasa sekarang tambahan kes covid sekejap naik sekejap turun . Jangan kita lupa untuk norma baru sekarang penjagaan SOP adalah penting baki mengelakan penularaan jangkitan covid anda kita + kita sebolehnya tak nak jadi pencetus kluster baru . Oleh itu , admin nak share sedikit tips ringkap , bagaimana nak buat majlis kahwin di musim covid . 1. LOKASI MAJLIS Lokasi majlis adalah satu ISU utama dalam nak buat majlis ni [...]

Jemputan ke OPEN DAY ( SPECIAL EDITION)

Open Day Cahaya Kristal 2020 Anda bakal berkahwin ? Masih tak jumpa pakej kahwin yang menetapi bajet anda ? Masih tak boleh buat keputusan ? Jom jumpa kami di OPEN DAY kami pada : Tarikh : 29hb Ogos 2020 Lokasi : Butik Anggun Couture Subang Bestari, Shah Alam Masa : 10.30AM-4.30PM . Boleh hubungi kami di talian tertera untuk kami book slot masa anda : PUAN IJA 0182052008 Pakej kahwin kami serendah RM7.50* sahaja per pax . pakej buffet murah

Katering Kahwin Murah Bajet 2020/2021 Serendah RM7.50* per pax.

katering kahwin murah selangor 2020/20201 Korang mencari katering kahwin dengan tawaran harga super jimat , super murah , super save ? Kami sememangnya pilihan tepat korang !! Dah jangan penat cari jauh-jauh lagi . Biar kami bantu korang memudahkan urusan majlis korang . Hubungi kami untuk keterangan lanjut : Puan Ija -0182052008

Jimat RM1,800 dengan Menempah Pakej Lengkap Perkahwinan RM14,800* untuk 1000 pax 2020/2021

Sempena HUJUNG TAHUN 2020 ni . Crazy Offer 👉 RM16,600 @1000pax Tapi kini kita tawarkan dgn harga :- 👉🎉 RM14,800 @1000pax DISKAUN TAHUN 2020 RM1800.00!!!! —————————— Berikut item di dlm pakej… MENU —- ▶️Nasi Beriyani 80% ▶️Nasi Putih 20% ▶️Ayam Masak Merah/Ayam Goreng Berempah ▶️Daging Masak Hitam ▶️Dalca Sayur ▶️Papedom ▶️Buah Oren Sunkist ▶️Drinking Water 1.5L PERALATAN SAJIAN & SERVIS —- 2 Set Golden Bell & Roll Top Chaffing Dish 60% Peralatan Sajian Tetamu ( Buffet ) 10 Set Peralatan Sajian Pengantin & VIP 2 Set Dome & Peralatan VIP 9 org Pelayan Sajian Beruniform 1 Ketua Pelayan KELENGKAPAN MAJLIS —- Jika – ( [...]

VIRAL NASI ARAB MANDY TALAM KETAGIH

Nasi Arab Ayam Mandy Talam Ramai ke penggemar keenakan rasa Nasi Arab Mandy makanan dari Timur Tengah ni? Bulan puasa yang lalu, saya cuba Nasi Arab Ayam Mandy ni Set Talam untuk berbuka puasa bersama keluarga. Kami adik beradik semua 4 dewasa 2 Kanak-kanak, jadi saya ambil 1 Set Talam je. 1 Set Talam ni dapat 1 ekor Ayam Mandy. Set Big Family 55 Cara diorang serve hantar ke rumah memang pakai TALAM. Unik betul hehe.. Yelah, dulu-dulu penah makan pakai talam waktu [...]

PAKEJ KAHWIN/NIKAH SEMASA PKPB SERENDAH RM2,800 SAHAJA UNTUK ALL IN ONE*.

Anda bercadang untuk bernikah semasa PKPB ini dan masih belum jumpa katerer yang boleh bantu anda menguruskan majlis , biar kami bantu anda untuk mudahkan urusan majlis anda . Walau jumlah tetamu terhad , ini tak bermaksud kemeriahan mendirikan masjid tidak dapat diabadikan . Malah kita jadikan ia lebih bermakna dengan norma baharu . Kami menyediakan dua pakej , yang berbeza hanya pilihan menu makanan yang di tawarkan . Harga yang ditawarkan untuk menu orang kahwin adalah [...]

Pakej Kahwin Mampu Milik 2020/2021 KL-Selangor

Pelamin Dewan 2020 Untuk tahun ini kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd ada menawarkan harga pakej lengkap perkahwinan serendah RM8,300 sehingga RM16,500 sahaja untuk pakej lengkap . Antara pakej-pakej yang menjadi pilihan ramai pada awal tahun ini ialah seperti dibawah : PAKEJ KATERING BUFFET : Pakej katering bajet PAKEJ KATERING LAVENDER : Pakej katering murah PAKEJ PERKAHWINAN GOLD : Pakej lengkap bajet PAKEJ PERKAHWINAN KRISTAL : pakej lengkap perkahwinan mampu milik Harga yang ditawarkan ialah harga nett price , kami juga menyediakan PERCUMA KOS PENGHANTARAN [...]

Katering Makanan Harga Serendah RM8.30* Sahaja.

katering murah shah alam Korang masih mencari pakej katering makanan dengan bajet serendah RM8.00 ? Kami di Cahaya Kristal ingin menawarkan pakej katering makanan dengan harga serendah RM8.30* sahaja untuk 1000 pax . Dengan zaman kegawatan ekonomi sekarang , pakej ni memang sesuai untuk korang yang just nak buat majlis makan-makan untuk dijamu tetamu yang hadir . Meja Buffet Sekiranya korang nak dapatkan harga untuk pax kurang dari 1000 pax boleh terus hubungi kami di talian tertera untuk sebutharga details :PUAN [...]