Majlis Korporat

Cara Berjimat Untuk Majlis Perkahwinan

1.Rancang Perbelanjaan Kewangan ialah isu yang penting dalam merancang perkahwinan , hanya kita sendiri yang tahu dan faham sama ada kita mampu atau pun tidak . Kenali kemampuan diri sendiri , dan selalu tanya diri mapu ke kita nak buat wedding jemput sampai 1000 orang makan , sedangkan kita sendiri pun makan kais pagi makan pagi kais petang makan petang . Ini bukan bermakna korang tak boleh buat majlis , tapi buat ikut kemampuan . Rancang dengan pasangan anda [...]

Pakej Kahwin Paling Murah 2019

Jemputan khas untuk semua bakal pengantin !! Khas untuk semua bakal pengantin yang masih mencari pakej perkahwinan yang lengkap dan kualiti makanan yang terbaik . Korang wajib jadikan Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd sebagai salah satu Wedding Planner pilihan korang . Harga yang di tawarkan serendah RM10,000 nett sahaja untuk 500 pax , kan berbaloi baloi tu . Jangan lupa hubungi kami dulu untuk book sloot masa dengan perunding perkahwinan kami di talian tertera di bawah : Puan Ija – [...]

Pakej Katering Serendah RM7.50 per pax !!!

Khas untuk pengantin yang nak jimat dan tak nak rugi masa wedding korang ⚠️⚠️ . Pakej katering serendah RM7.50 per pax sahaja min tempahan 1000 pax ya kawan-kawan 😱😱 Jaminan rasa yang confirm buat korang terpikat , tak percaya ? Jom set masa dengan tim kami untuk sesi foodtesting percuma sahaja . Confirm tak rugi punya !! Korang wajib survey dengan kami Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd . Pakat tinggalkan no di INBOX kami atau boleh hubungi pegawai pemasaran kami terus untuk maklumat lanjut [...]

Wedding Package Ramadhan Promosi !! Jimat sehingga RM1,700 !!

BIG OFFER RAMADHAN.CARI PAKEJ KAHWIN KE GUYS?..Pakat mai sini semua..Kami dah bukak #offer kaw-kaw best khas utk bulan ramadhan ni.Harga asal 1000 pax ❌ RM16,500 Pakej lengkap perkahwinan A sampai Z + percuma khidmat rundingan bersama perunding perkahwinan kami . Tapi RAMADHAN ni kami bagi best price !! Korang boleh jimat sehingga RM1,700 !!Booking harga promosi ramadhan hanya :.RM14,800 @1000pax ❤️RM14,800 @1000pax ❤️RM14,800 @1000pax ❤️ Cepat guyss…Slot harga ni kami offer terhad utk 10 pasangan je utk bulan ramadhan ni..DM NO WHATSAPP PADA KAMI [...]

Baju Sanding Paling Sesuai Untuk Pengantin Berbadan Kecil

butik pengantin shah alam PEMILIHAN BAJU PENGANTIN Ramai bakal pengantin yang keliru bab pemilihan baju pengantin tambahan bila badan pengantin terlampau kecil ( halus ) . Pemilihan design baju , corak serta warna memainkan peranan penting dalam pemilihan baju sanding , ini kerana kita tak nak pengantin yang berbadan kecil ini , nampak bertambah kecil atau nampak baju yang dipakai bukan kepunyaan mereka . Jadi admin nak share dengan korang , jenis-jenis [...]

Projek Beramal Bubur Lambuk 2.0 Bersama Tim CKvengers

                                                                                       PROJEK BUBUR LAMBUK 2.0 Kami sedang mencari syarikat-syarikat korporat yang ingin mengadakan program pengagihan bubur lambuk sepanjang bulan ramadan tahun ini. Pihak kami dapat membekalkan bubur lambuk dalam bekas makanan seperti contoh di dalam gambar. Harga yang ditawarkan adalah [...]

(COMBO WEDDING PACKAGE ) Penjimatan Sehingga RM2,000 Khas Untuk Bakal Pengantin Yang Tak Nak Rugi

COMBO BOOKING RESEPSI & BERTANDANG   Khas untuk bakal pengantin yang masih mencari pakej katering kahwin yang boleh cover event majlis kahwin korang untuk resepsi dan juga bertandang , kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd ada menawarkan Pakej Lengkap Perkahwinan khas untuk kedua-dua belah , dengan penjimatan sehingga RM2,000 !! . Apa yang korang akan dapat dalam pakej korang nanti ? boleh tengok item kami dibawah :   Item yang korang akan dapat kedua belah pihak adalah seperti diatas , tapi [...]

[#PROMOSI ] Adakah anda seorang Setiausaha?? Dan bakal berkahwin pada tahun 2019/2020 ini.

Sempena minggu setiausaha pada 20 April hingga 28 April 2019 ini. . Kami nak bagi promosi kaw2 kepada setiausaha yang sedang tercari-cari pakej perkahwinan yang serba serbi lengkap. . Apa yang bakal anda dapat dalam pakej ini : . ✔️ KATERING ✔️ PELAMIN ✔️ BAJU PENGANTIN ✔️ SOLEKAN ✔️ FOTOGRAFI ✔️ DJ & PA SISTEM . . Lengkap dalam satu pakej dengan satu harga yang berbaloi-baloi. . Nak tahu apa promosi yang kami nak bagi tu?? . Tu kena tunggu 20 April 2019, baru kami bagitahu. . . . Jadi, anda tak nak terlepas promosi ini. Ikuti 2 langkah mudah di bawah ini : 1) Anda Whatsapp ‘Saya [...]

Pakej Katering Jamuan Raya / Open House Raya Aidilfitri 2019

PAKEJ OPEN HOUSE PALING HIT 2019 KATERING RUMAH TERBUKA DENGAN TAWARAN HARGA DAN MENU YANG HEBAT Kami menyediakan perkhidmatan katering untuk majlis rumah terbuka dengan harga serendah RM16.50* per pax dengan tawaran menu bertemakan Aidilfitri dengan aneka pilihan menu yang pasti menawan hati . Pelanggan boleh menempah pakej mengikut menu yang anda pilih seperti yang disediakan oleh pihak Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd serta anda boleh membuat penambahan menu lain yang tiada dalam pakej , anda hanya perlu hubungi pegawai pemasaran kami untuk maklumat [...]

SESI FOODTESTING BERSAMA BAKAL PENGANTIN . MENANGI HADIAH BERNILAI RM1,000 !!

Anda bakal pengantin dan bakal mendirikan rumah tangga ? kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd berbesar hati ingin menjemput anda semua hadir ke sesi foodtesting kami beralamat seperti bawah :     Banyak tawaran hebat khas kami bagi untuk setiap pelanggan yang booking bersama kami pada hari terbabit . Selain sesi foodtesting dan juga butik viewing , anda juga boleh ras seperti feel pada hari majlis ini kerana kami akan terangkan secara details berkenaan susun atur  meja buffet dan lain-lain [...]