Majlis Korporat

BIG GRAND YEAR END SALE COMING ON 28.12.2019, KHAS UNTUK BAKAL-BAKAL PENGANTIN 2020!!!

PAKEJ KAHWIN SUPER JIMAT Khas untuk semua bakal pengantin yang merancang untuk buat majlis perkahwinan pada tahun 2020 sehingga march 2021 , anda sangat bernasib baik kerana kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd berbesar hati ingin menawarkan anda PROMOSI AKHIR TAHUN , yang gilang gemilang nya kami buka harga ini khas untuk bulan ini sahaja yang penting anda kena SAVE DATE 28.12.2019 ini . Ada apa dengan tarikh 28.12.2019 ? Haaa ini anda wajib ambil tahu [...]

Pakej Korporat Lunch Box Harga Serendah RM8.00*

Kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd juga turut menawarkan pakej korporat lunch box serendah RM8.00* sahaja dengan min tempahan 50 pax . Selain kepakaran utama kami menyediakan katering orang kahwin , menyediakan menu makanan dengan pax yang kecil pun kami terima . Dan paling best anda boleh kemukakan bajet anda berapa untuk per pax untuk menu korporat insyaAllah kami akan cuba sebaik mungkin memenuhi keperluan pelanggan . Cas pengangkutan pula mengikut kawasan , selalunya jika dalam [...]

Cara Menempah Dewan Perkahwinan Bagi Mengelakkan Isu Dewan Penuh.

Helms Retreat , Hulu Langat Ramai bakal pengantin yang keliru dan juga tak tahu cara menempah dewan untuk majlis mereka . Dan ramai juga keliru , sebab ramai yang berpendapat bahawa boleh menempah dewan mengikut masa bila yang mereka nak . Itu antara kesilapan besar yang selalu bakal pengantin buat . Ada perbezaan cara tempahan dewan ini . Ianya mengikut dewan mana yang anda pilih .Sekiranya dewan yang anda pilih ialah dewan GOV ( MBSA , MPAJ , DBKL , [...]

7 DAY CRAZY PROMO 11.11.19 SAVE YOUR DATE NOW !!

PROMO PAKEJ KAHWIN 2019 PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN , HARGA ASAL RM15,500 NETT UNTUK 1000 PAX KINI HANYA RM13,900 NETT. Penjimatan sehingga -RM1,600 untuk pakej lengkap !!! Apa yang anda akan dapat jika booking pakej lengkap ini ? Anda akan dapat sama seperti item dibawah , dan jika anda perlukan hall perkahwinan kami juga turut menawarkan sewaan hall perkahwinan ( perlu tambah harga ) . Bayangkan anda dapat SAVE lebih dari 1k untuk promosi 11.11 ini , jadi jangan lepaskan peluang . Hubungi kami [...]

MENCARI HALL PERKAHWINAN BERKONSEPKAN KAMPUNG DAN NATURAL , KAMI ADALAH PILIHAN TERBAIK ANDA!!

hall perkahwinan sg buloh Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd sekali lagi dapat berkolaborasi dengan hall perkahwinan . Kali ini lebih istimewa kerana hall yang ditawarkan berlokasi berhampiran dengan HQ kami dan mempunyai lokasi yang sangat strategik untuk bakal pengantin yang mencari kawasan perkahwinan di sekitar selangor . Lokasi perkahwinan ini bertempat di Sg Buloh , Selangor dan menyediakan kemudahan seperti di bawah : Hall Perkahwinan yang boleh memuatkan 250 orang dalam satu satu masa . Hall yang dilengkapi [...]

TEMPAH PAKEJ KAHWIN 2020 #RM14900/1000 pax BAKAL PENGANTIN BOLEH MENANG #RM9000 TUNAI !

PROMOSI AKHIR TAHUN TEMPAH PAKEJ KAHWIN 2020 #RM14900/1000 pax BAKAL PENGANTIN BOLEH MENANG #RM9000 CASH  ! . . Perghh… best kali ni tau.. Korang tempah pakej kahwin boleh menang wang tunai tau.. . Boleh la guna duit tu utk belanja kahwin korang majlis 2020 nanti atau belanja pergi honeymoon ke..❤ Tak pon belanje mak ayah mertua korang hihihi.. Beli jiwa sikit 😋. . Kempen ni bermula bulan #NOVEMBER hingga #DESEMBER 2019. Korang bakal pengantin yg dh plan nk buat [...]

Dewan Perkahwinan Berkonsepkan Outdoor / Natural.

Helm’s Retreat, Dusun Tua Sebuah lokasi baru yang bertempat di Hulu Langat , Selangor . Menawarkan lokasi perkahwinan dengan berkonsepkan garden atau natural . Kawasan yang dikelilingi pokok-pokok serta bertatahkan langit biru . Buat pengantin yang mencari lokasi perkahwinan yang jauh dari kesesakan bandar dan arus modern , Helm’s Retreat adalah pilihan terbaik untuk anda . Buat pengantin yang nak datang sendiri ke lokasi ini , atau untuk mendapatkan sebutharga pakej , anda boleh terus hubungi kami di talian [...]

Expo Pengantin Paling Menarik Untuk Bulan Oct 2019

expo pengantin 2019 Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd , dengan buat julung kalinya kami masuk expo perkahwinan “The Wedding Festival” . Tarikh : 4-6 Oct 2019Hari : Jumaat , Sabtu & AhadTempat : PWTC , Kuala Lumpur Dan jangan lupa cari dan jumpa kami di booth NO 42 , berhadapan tangga bergerak ...Antara aktiviti menarik serta tawaran hebat yang hanya terdapat pada expo pengantin tersebut ialah : 🎉 Cabutan Bertuah ( Hadiah Utama TV 40″ inc )😱 PERCUMA BAJU PENGANTIN ( Untuk Bertandang )🥘 PERCUMA [...]

PAKEJ KATERING LENGKAP TERMASUK DEWAN SERENDAH RM22,500 SAHAJA.

Pakej Kahwin Lengkap 2019 Sempena bulan kemerdekaan ini beserta hari Malaysia yang jatuh pada 16 Sep 2019 ini , kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd berbesar hati ingin menawarkan pakej katering lengkap bersama hall perkahwinan dengan harga hanya RM22,500 untuk 1000 pax tetamu . Harga asal pakej ialah RM25,000 untuk 1000 pax . Disini bakal pengantin dapat “save” bajet perkahwinan anda sebanyak RM2,500 . butik pengantin shah alam Pakej di tawarkan termasuk : Katering Kahwin 1000 pax Nasi Briyani 80% Nasi Putih [...]

Pakej Katering Perkahwinan Yang Menawarkan Perkhidmatan Perunding Perkahwinan Secara Percuma.

Katering Kahwin Cahaya Kristal Catering & Event Sdn Bhd Kami menawarkan pakej perkahwinan lengkap perkahwinan merangkumi beberapa aspek . Pelanggan boleh menempah pakej bersama kami mengikut kehendak dan keperluan yang pelanggan mahu . Antara pakej kahwin yang kami tawarkan ialah seperti di bawah : Pakej Lengkap Kristal Dewan/Kanopi (Pakej All In Tak Termasuk Hall) Harga ditawarkan bermula dari RM14,800 untuk 1000 pax sehingga RM35,000 untuk 1000 pax . Harga ditawarkan berbeza mengikut item yang ditawarkan dalam setiap pakej serta menu makanan yang ditawarkan [...]