Rumah Terbuka

Cara Berjimat Untuk Majlis Nikah , Bakal Pengantin Wajib Ambil Tahu .

pakej nikah bajet shah alam 1. JEMPUT KELUARGA TERDEKAT SAHAJA. Kita had kan jemputan tetamu kita , jika idea asal mungkin anggaran dalam 300 orang tetamu , jika kita pengiraan untuk jemput keluarga terdekat sahaja , mungkin jemputan kita dapat dikurangkan dari 300 ke 100 pax tetamu sahaja. 2. BUAT MAJLIS NIKAH PADA WAKTU PAGI ATAU PETANG. Ramai yang tak sedar bahawa masa majlis memberi efek yang besar dalam perbelanjaan majlis kita . Ini kerana jika kita buat majlis pada wktu tengah [...]

PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN , MERDEKA SALE RAYA !!

[PROMOSI COMBO] NAK HARGA PAKEJ KAHWIN COMBO ISTIMEWA MERDEKA RAYA 2019? . . Berita baik utk anda bakal pengantin, kami nk bagi OFFER LIMITED ni kat korang. Harga Offer yg LIMITED ni sekarang kami buka hanya : 🎉 RM14,800 utk 1000pax 🎉 RM14,800 utk 1000pax 🎉 RM14,800 utk 1000pax Dan… Jika korang buat tempahan dari ( 1 AUGUST ~ 18 AUGUST 2019 ) X-TRA PERCUMA lagi kami bagi tanpa perlu caj lebih tau. ❤ FREE PHOTOGRAPHER NIKAH Rugi kalau tak rebut peluang yg kami buka ni. NAK RASA DULU MAKANAN? . . Boleh buat temujanji [...]

Hall Perkahwinan Berkonsepkan Modern Elegant Dengan Tawaran Harga Serendah RM25 per pax Sahaja .

Agenda Suria Convention Centre Seperti hall hall yang lain agenda suria juga merupakan salah satu hall yang menjadi vendor rasmi Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd . Hall yang baru dibina ini baru berusia dalam 2 tahun lebih , jadi peralatan dan kemudahan dalam hall sememangnya dalam keadaan baik dan cantik . Hall ini beralamat di Tingkat 1, KM 8, Kawasan Rehat & Perkhidmatan USJ, Lebuhraya Utara-Selatan, Lingkaran Tengah, 47630 Subang Jaya Selangor menjadi Dewan Jambatan Overhead [...]

Pakej Katering Kahwin Murah Shah Alam/Klang/Subang/KL/Kajang/Putrajaya/Bangi

katering shah alam Kami merupakan katering kahwin yang menyediakan pakej perkahwinan lengkap dan juga menyediakan pakej katering makanan sahaja . Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan ialah : Katering NIKAH / TUNANGKatering AQIQAH / BERENDOIKatering MAJLIS KOPRAT / JAMUAN OFIS Katering MAJLIS HARI JADI / MAJLIS KERAMAIAN / DOA SELAMAT Kepakaran kami ialah menyediakan perkhidmatan katering kahwin , untuk katering kahwin pelanggan boleh menempah mengikut pakej yang kami sediakan . Minimum pax untuk majlis sanding 400 pax sehingga paling max ialah [...]

Katering Kahwin Murah Selangor 2019/2020

JEMPUTAN KE SESI OPEN DAY FOODTASTING 5.0 Panggilan khas untuk semua bakal-bakal pengantin yang bakal berkahwin pada tahun 2019 dan 2020 , kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd berbesar hati ingin menjemput anda semua hadir ke sesi foodtasting kami bersama vendor bridal kami ( Anggun Couture by syaza ) yang bertempat di Subang Bestari Shah Alam , Selangor . Harga yang kami tawar pada hari tersebut hanya akan dibuka selama 1 hari sahaja serta khas untuk pelanggan [...]

Cara Berjimat Untuk Majlis Perkahwinan

1.Rancang Perbelanjaan Kewangan ialah isu yang penting dalam merancang perkahwinan , hanya kita sendiri yang tahu dan faham sama ada kita mampu atau pun tidak . Kenali kemampuan diri sendiri , dan selalu tanya diri mapu ke kita nak buat wedding jemput sampai 1000 orang makan , sedangkan kita sendiri pun makan kais pagi makan pagi kais petang makan petang . Ini bukan bermakna korang tak boleh buat majlis , tapi buat ikut kemampuan . Rancang dengan pasangan anda [...]

Pakej Kahwin Paling Murah 2019

Jemputan khas untuk semua bakal pengantin !! Khas untuk semua bakal pengantin yang masih mencari pakej perkahwinan yang lengkap dan kualiti makanan yang terbaik . Korang wajib jadikan Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd sebagai salah satu Wedding Planner pilihan korang . Harga yang di tawarkan serendah RM10,000 nett sahaja untuk 500 pax , kan berbaloi baloi tu . Jangan lupa hubungi kami dulu untuk book sloot masa dengan perunding perkahwinan kami di talian tertera di bawah : Puan Ija – [...]

Pakej Katering Serendah RM7.50 per pax !!!

Khas untuk pengantin yang nak jimat dan tak nak rugi masa wedding korang ⚠️⚠️ . Pakej katering serendah RM7.50 per pax sahaja min tempahan 1000 pax ya kawan-kawan 😱😱 Jaminan rasa yang confirm buat korang terpikat , tak percaya ? Jom set masa dengan tim kami untuk sesi foodtesting percuma sahaja . Confirm tak rugi punya !! Korang wajib survey dengan kami Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd . Pakat tinggalkan no di INBOX kami atau boleh hubungi pegawai pemasaran kami terus untuk maklumat lanjut [...]

Wedding Package Ramadhan Promosi !! Jimat sehingga RM1,700 !!

BIG OFFER RAMADHAN.CARI PAKEJ KAHWIN KE GUYS?..Pakat mai sini semua..Kami dah bukak #offer kaw-kaw best khas utk bulan ramadhan ni.Harga asal 1000 pax ❌ RM16,500 Pakej lengkap perkahwinan A sampai Z + percuma khidmat rundingan bersama perunding perkahwinan kami . Tapi RAMADHAN ni kami bagi best price !! Korang boleh jimat sehingga RM1,700 !!Booking harga promosi ramadhan hanya :.RM14,800 @1000pax ❤️RM14,800 @1000pax ❤️RM14,800 @1000pax ❤️ Cepat guyss…Slot harga ni kami offer terhad utk 10 pasangan je utk bulan ramadhan ni..DM NO WHATSAPP PADA KAMI [...]

Iftar Ramadhan by box serendah RM7.00* per pax sahaja.

Alhamdulillah untuk bulan puasa kali ini kami menerima tempahan makanan berbuka puasa untuk sepanjang bulan ramadhan tahun ini....Tempahan berbuka puasa masih dibuka, harga pakej bermula dengan Rm7.00 /paxs. Jika ada yang sedang mencari pakej-pakej menarik untuk majlis berbuka puasa, rumah terbuka boleh la klik link whatsapp di bawah ya. NoraEkin 🕴️https://www.wasap.my/+60173048672/pakejbulanramadhan ShafaRini 🕴️https://www.wasap.my/+60132872454/pakejbulanramadhan