Dewan Perkahwinan Berkonsepkan Indoor Garden Dengan Tawaran Harga Serendah RM21,500* Untuk All In Package

Dewan Perkahwinan Berkonsepkan Indoor Garden Dengan Tawaran Harga Serendah RM21,500* Untuk All In Package

Tahun 2019 ini , sudah ramai di kalangan bakal pengantin yang mencari Pakej Perkahwinan Termasuk Dewan / Hall  yang bertemakan Indoor Garden serta Modern Temporary , dengan tawaran harga yang Mampu Milik . Oleh itu kami di Cahaya Kristal telah pun menyediakan satu platform bagi memudahkan urusan perkahwinan bakal pengantin .

Antara platform mudah yang kami sediakan ialah satu website yang memaparkan Dewan-dewan perkahwinan di lokasi yang mungkin anda bercadang melangsungkan perkahwinan .

Bakal pengantin boleh terus klik link yang tertera https://www.dewanperkahwinan.com/ atau andfa boleh terus hubungi perunding perkahwinan kami di talian yang tertera di bawah untuk maklumat lebih lanjut .

 

Secara ringkas admin nak share dengan korang , yang sekarang kami tengah on promosi untuk Hall Perkahwinan kami di Ampang Selangor . Untuk ALL IN PACKAGE inc VENUE harga asal sekitar 30k ke 40k , tetapi khas untuk promosi awal tahun 2019 kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd  berbesar hati ingin menawarkan PACKAGE ALL IN inc HALL hanya RM 24,500* sahaja !! Yes hanya RM24,500* anda dah boleh buat wedding ala-ala ELFIRA LOY . 

 

Dan jangan ingat kami hanya tawarkan lokasi dewan perkahwinan yang cantik sahaja , kami turut tawarkan menu makanan dengan rasa makanan yang dijamin boleh memikat para tetamu anda yang merasai makanan kami . Sekiranya anda pernah hadiri wedding under Cahaya Kristal anda mesti tahu DAGING MASAK HITAM kami merupakan makanan yang menjadi PILIHAN UTAMA pelanggan-pelanggan kami . Jangan risau khas untuk bakal-bakal pelanggan yang bercadang ingin menjadikan kami salah satu wedding planner dalam senarai pendek anda , kami akan menyediakan FOODTESTING PERCUMA untuk anda dan keluarga dahulu. Jadi macam mana nak rasa makanan kami ? Hubungi saja perunding perkahwinan kami di talian tertera dibawah .

 

Pelamin dan juga busana pengantin juga sentiasa mengikuti tren terkini serta diperlbagaikan koleksi dan juga design bagi memenuhi permintaan pengantin pada masa kini . Pelanggan boleh memilih busana dan juga design pelamin mengikut citarasa anda .

 

Jadi jangan lepaskan peluang yang ada ini , dan hubungi kami dengan kadar segera untuk GRAB PROMOSI ini , sebab kami buka untuk 10 pasangan pengantin terawal sahaja . YES 10 pasangan terawal sahaja . 

Hubungi perunding perkahwinan kami , untuk maklumat lanjut berkenaan pakej dan juga sekiranya anda ingin datang lihat lokasi hall perkahwinan dahulu anda boleh terus set appointment bersama kami , insyaAllah sebaik mungkin kami akan membantu anda sehingga ke hari majlis perkahwinan anda .

“Kepuasan anda ialah tujuan utama kami sebagai Wedding Planner”

Careline 1

+60 13-287 2454

Careline 2

+60 13-286 2454

Share this post