Dewan Perkahwinan Berkonsepkan Outdoor / Natural.

Dewan Perkahwinan Berkonsepkan Outdoor / Natural.


Helm’s Retreat, Dusun Tua

Sebuah lokasi baru yang bertempat di Hulu Langat , Selangor . Menawarkan lokasi perkahwinan dengan berkonsepkan garden atau natural .

Kawasan yang dikelilingi pokok-pokok serta bertatahkan langit biru . Buat pengantin yang mencari lokasi perkahwinan yang jauh dari kesesakan bandar dan arus modern , Helm’s Retreat adalah pilihan terbaik untuk anda .

Buat pengantin yang nak datang sendiri ke lokasi ini , atau untuk mendapatkan sebutharga pakej , anda boleh terus hubungi kami di talian tertera .

Kami menerima tempah dari 300 pax ke 1000 pax untuk majlis perkahwinan. Dan kami juga menerima tempahan pakej untuk majlis kecil seperti nikah dan tunang min 100 pax .

Dan untuk pengantin yang tertanya – tanya harga yang ditawarkan pula adalah harga mampu milik . Untuk 1000 pax tetamu pakej lengkap A-Z harga yang ditawarkan bawah RM25k . Pakej ini termasuk kad kahwin dan juga doorgift .

Dan jangan risau kami menyediakan FREE FOOD TASTING untuk semua bakal pelanggan kami yang ingin merasai keenakan makanan yang kami tawarkan .

Malah untuk pengantin yang menempah pakej lengkap beserta hall kami beri anda PERCUMA PENGINAPAN di HOMESTAY yang boleh memuatkan 2 buah keluarga dengan kelengkapan yang cukup selesa untuk pengantin dan juga ahli keluarga .

Buat pengantin yang mempunyai bajet tak besar kami juga menawarkan pakej lengkap beserta hall dengan harga serendah RM20k sahaja .

Jangan lupa hubungi kami untuk keterangan lanjut :

Puan Ija – 018 205 2005

Share this post