Dewan Perkahwinan Menawarkan Konsep Klasik Modern Dengan Harga Yang Berpatutan.

Dewan Perkahwinan Menawarkan Konsep Klasik Modern Dengan Harga Yang Berpatutan.

 

Dengan keluasan dewan yang boleh memuatkan seramai 400 orang tetamu dalam satu-satu masa , dan dilengkapi dengan kemudahan penghawa dingin , tandas serta surau yang luas dan selesa , menarik minat ramai bakal pengantin untuk menjadikan dewan ini sebagai lokasi majlis perkahwinan mereka serta konsep kayu dan juga kain renda memberi kesan tradisional serta klasik pada dewan tersebut menarik minat bakal pengantin .

 

Dewan ini amat sesuai untuk majlis perkahwinan , majlis hari jadi atau untuk majlis tertutup . Dengan kemudahan tempat meletak kereta yang luas dan juga selesa, para tetamu tidak perlu risau jika tempat letak kereta tidak mencukupi ini kerana dewan mempunyai tempat letak kereta tambahan berdekatan dewan dan disertakan dengan penjaga keselamatan yang akan membantu para tetamu .

Jika anda berminat untuk datang melawat dewan dahulu anda hanya perlu hubungi pegawai pemasaran kami untuk maklumat lanjut . Kami turut menawarkan pakej lengkap untuk majlis perkahwinan dan majlis kesyukuran , majlis hari jadi dan juga majlis tertutup . 

Puan Ija

0182052008

Share this post