Fiesta Pengantin CahayaKristal 2018 Vol.1

Fiesta Pengantin CahayaKristal 2018 Vol.1

Yang ditunggu-tunggu sudah tiba , Fiesta Pengantin CahayaKristal 2018 bakal temui anda bermula Oktober ini dan akan tamat pada 29 Dis 2018 , Sepanjang bulan Fiesta Pengantin CahayaKristal 2018 ini , bakal pengantin yang menempah pakej dengan kami layak untuk join contest kami dengan hadiah yang menarik dan bakal pengantin boleh save duit sehingga RM2,500. Dan semua bakal pengantin layak untuk join contest ini tiada syarat yang ditetapkan melainkan anda booking sahaja pakej perkahwinan bersama kami .

Dan khas untuk bakal-bakal pengantin yang masih mencari pakej perkahwinan yang menarik dan terbaik , kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd mempelawa anda semua untuk datang temui kami di Butik Pengantin kami di wangsa melawati untuk ke sesi foodtesting kami secara percuma pada :

Tarikh : 7hb Oct 2018

Hari    : Ahad 

Masa : 11am-6pm

Berminat untuk hadie ke  sesi foodtesting kami ? atau berminat untuk tahu lebih details berkenaan pakej perkahwinan dan lain-lain , jangan malu jangan segan hubungi pegawai perunding kami terus di talian dibawah :

Cik Ekin

+60 17-304 8672

 

Share this post