Katering Iftar Berbuka Puasa dan Rumah Terbuka/Open House 2020

Katering Iftar Berbuka Puasa dan Rumah Terbuka/Open House 2020

Pakej Iftar Ramadhan/Open house 2020

Tahun ini tahun ke-4 kami bagi menyediakan Pakej Berbuka Puasa dan Juga Rumah Terbuka Alhamdulillah sambutan pada tahun yang lepas sangat memberangsangkan . Jadi tahun ini kami telah menaik taraf dari segi menu , rasa , dan juga harga yang mengikut kemampuan pelanggan , insyaAllah .

Dengan ini kami menyediakan Pakej Berbuka Puasa/Iftar Ramadhan dan juga Pakej Majlis Rumah Terbuka/Open House dengan harga serendah RM12.00 per pax .

Dibawah admin sertakan antara Pakej-Pakej yang kami tawarkan .

Pakej Berbuka Puasa / Iftar Ramadhan :

Pakej Iftar Ramadhan 2020
pakej iftar ramadhan 2020
pakej iftar ramadhan 2020
pakej iftar ramadhan 2020

Pakej di atas ialah pakej iftar ramadhan , untuk memudahkan para pelanggan fahami pakej yang kami tawarkan disini saya berikan penerangan ringkas berkenaan pakej kami .

  1. Pakej diatas ialah berkonsep buffet dimana harga yang ditawarkan termasuk harga buffet & peralatan .
  2. Minimun Pax ialah 50 pax , untuk pengurangan pax perlu rujuk semula dengan tim kami untuk maklumat lanjut .
  3. Penghantaran percuma untuk kawasan sekitar dengan HQ kami . Jika luar dari kawasan yang kami cover , kami mengenakan cas pengangkutan.
  4. Sekiranya pelanggan berhajat menempah makanan dengan niat ( tujuan ) sedekah kepada masjid atau rumah-rumah kebajikan dan nak kami rahsiakan nama , boleh berbuat demikian cuma perlu buat perbincangan bersama tim kami bertugas .
  5. Pelanggan juga boleh membuat penambahan item atau menu lain-lain seperti STALL MAKANAN dan SIDE DISH MAKANAN . Pelanggan hanya peru rujuk semula dengan tim kami sahaja .

Dibawah admin sertakan sekali pakej rumah terbuka untuk rujukan para pelanggan :

Pakej Rumah Terbuka / Open House 2020 :

pakej open house 2020
pakej open house 2020
pakej open house 2020
pakej open house 2020

Tempahan boleh dibuat terus kepada Careline kami dengan berhubung dengan mereka atau boleh menghubungi kami di talian tetap +603-78322453 atau datang ke HQ kami untuk perbincangan lebih lanjut .

Kami menerima tempahan dengan MIN 100 Pax dan kami beri PERCUMA PENGHANTARAN di kawasan yang berhampiran HQ kami yang terletak di Pinggiran Subang .

Untuk pembelian ke-2 ( pada yang pernah menempah pakej dengan kami ) anda boleh menebus ganjaran hadian cabutan bertuah apabila anda membeli dengan kami sekali lagi .

Disini admin sertakan gambar stall makanan serta menu makanan sampingan lain sekiranya anda mengingan majlis anda berkonsepkan ala hotel .

Untuk item dibawah pelanggan perlu membuat penambahan harga , untuk harga pelanggan boleh rujuk kepada tim kami .

live char kuetiaw
bubur lambuk
cendol live
live roti john
live kambing golek

live noodle stall

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi Careline kami :

PUAN IJA – 018 205 2008

CIK EKIN – 017 304 8672

Share this post