Katering Jamuan Berbuka Puasa dan Rumah Terbuka 2018

Katering Jamuan Berbuka Puasa dan Rumah Terbuka 2018

        KATERING JAMUAN BERBUKA PUASA DAN RUMAH TERBUKA 2018

Tahun ini tahun ke-2 kami bagi menyediakan Pakej Berbuka Puasa dan Juga Rumah Terbuka dan sambutan pada tahun yang lepas sangat memberangsangkan . Jadi tahun ini kami telah menaik taraf dari segi menu , rasa , dan juga harga yang mengikut kemampuan pelanggan .

Dengan ini  menyediakan Pakej Berbuka Puasa dan juga Pakej Majlis Rumah Terbuka dengan harga serendah RM9.00 per pax .

Dibawah admin sertakan antara Pakej-Pakej yang kami tawarkan :

 

Kami menerima tempahan untuk majlis kecil atau pun majlis besar sama ada majlis syarikat atau pun majlis amal  tajaan berbuka puasa untuk golongan yang memerlukan .

Dengan ini kami telah membuka tempahan untuk Pakej Iftar Ramadhan dengan deposit serendah 10% dari jumlah keseluruhan pakej .Selain itu kami juga  turut menyediakan servis pelayan bagi memudahkan pelanggan pada hari majlis tersebut  dan PERCUMA DEKORASI untuk meja buffet yang bertemakan Aidilfitri .

Selain perkhidmatan makanan dan pelayan kami juga menyediakan perkhidmatan seperti Kanopi Arabian , DJ & PA System , Dekorasi Majlis dan lain-lain .

 

Tempahan boleh dibuat terus kepada Careline kami dengan berhubung dengan mereka atau boleh menghubungi kami di talian tetap +603-78322453 atau datang ke HQ kami untuk perbincangan lebih lanjut .

Kami menerima tempahan dengan MIN 100 Pax dan kami beri PERCUMA PENGHANTARAN di kawasan yang berhampiran HQ kami yang terletak di Pinggiran Subang .

Untuk pembelian ke-2 ( pada yang pernah menempah pakej dengan kami ) anda boleh menebus ganjaran hadian cabutan bertuah apabila anda membeli dengan kami sekali lagi .

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi Careline kami :

En Izzuddin  +6013-2862454

Cik Ekin  +6017-3048672

 

Share this post