Katering Kahwin Murah Selangor 2019/2020

Katering Kahwin Murah Selangor 2019/2020

JEMPUTAN KE SESI OPEN DAY FOODTASTING 5.0

Panggilan khas untuk semua bakal-bakal pengantin yang bakal berkahwin pada tahun 2019 dan 2020 , kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd berbesar hati ingin menjemput anda semua hadir ke sesi foodtasting kami bersama vendor bridal kami ( Anggun Couture by syaza ) yang bertempat di Subang Bestari Shah Alam , Selangor .

Harga yang kami tawar pada hari tersebut hanya akan dibuka selama 1 hari sahaja serta khas untuk pelanggan yang menempah pakej pada hari tersebut , akan dapat FREE GIFT bernilai lebih dari RM1,000 !! .

Pakej yang kami tawarkan seperti dibawah + kami beri lagi FREE FOTOGRAFI untuk event sanding korang dan DESSERT CONNER !!

Kenapa korang ( bakal-bakal pengantin ) wajib datang pada hari tersebut ? Sebab khas hari tersebut kami akan bawa bakal-bakal mertua bakal-bakal pengantin untuk merasai “Feel” pada hari majlis . Ini kerana kami menyediakan free foodtasting dimana makanana yang dirasa oleh pelanggan pada hari tersebut adalah sama 100% seperti dihari majlis dari segi kualiti serta rasa makanan tersebut .

Selain itu kami juga akan buat display pelamin khas pada open day tersebut + kami juga akan menyediakan display VIP SET + TABLE VIP untuk pelanggan nampak dan tahu keadaan pada hari majlis . Bakal pengantin juga boleh lihat dan merasai sendiri kualiti baju pengantin yang disediakan.

Paling penting kami juga akan menawarkan perkhidmatan consultant percuma sahaja sekiranya anda datang pada hari tersebut . Kami akan bantu anda merialisasikan majlis impian anda sebaik mungkin .

Hubungi pegawai pemasaran kami untuk book slot appointment dengan kami pada open day kami :

Puan Ija : 018 205 2008

Cik Ekin : +60 17-304 8672

Share this post