Kehendak VS Kemampuan untuk “wedding of the year”

Kehendak VS Kemampuan untuk “wedding of the year”

Ramai bakal pengantin sekarang memilih untuk meninggalkan nilai kosong (sifar) didalam akaun bank , semata mata untuk menjadikan majlis perkahwinan mereka “wedding of the year”.

Tak kurang juga yang sanggup berhutang dengan membuat pinjaman bank ” personal loan” malah ada yang sampai anak masuk 3 pun hutang tak habis bayar.

Semua berpunca dari “kehendak” yang nak buat majlis “GRAND”.

Sebenarnya jika kita ikut kemampuan kita insyaAllah memang kita boleh buat majlis perkahwinan cuma mungkin tak seperti “wedding of the year”

Keberkatan majlis yang kita cari , jangan semata-mata kerana nak jadi bualan tetamu kita sampai ‘sakit’ kerana nak majlis yang macam artis.

Dengan ini kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd ingin menawarkan anda PROGRAM MUDAH PELANGGAN kami, iaitu PELAN PEMBAYARAN ANSURAN BULANAN tanpa bunga untuk menjayakan Majlis Perkahwinan anda.

Kami cipta program ini, bila kami sedar ramai antara pasangan baru nak berkahwin mempunyai isu ‘kewangan’ sehingga ada yang buat pinjaman bank dan meminjam dari ahli keluarga untuk melangsungkan perkahwinan.

Apa itu ANSURAN BULANAN?

Setiap pelanggan yang berminat untuk ambil pakej perkahwinan dengan kami dan mempunyai masalah terutama mengenai kewangan.

Bagaimana PEMBAYARAN ANSURAN BULANAN  dapat mengurangkan beban anda ? Pelanggan yang memilih untuk sertai program ni terlebih dahulu perlu memilih untuk mengambil ansuran selama 6,8,12 bulan. Setelah buat pilihan, pelanggan hanya perlu membuat pembayaran bulanan seperti bayaran kereta dan rumah sehingga jumlah keseluruhan pakej yang dipilih selesai dibayar secara ansuran.

Dengan adanya ansuran ini , memudahkan pelanggan untuk menyimpan duit dan tak terasa untuk bayar sekali banyak .Tujuan utama program ini ialah untuk memudahkan urusan bakal bakal pengantin.

Ramai pengantin yang memilih program ini , memberi komen yang POSITIVE .

Untuk  tahu dengan lebih details , nantikan post seterusnya , hanya yang terbaik untuk yang terbaik .

 

https://www.facebook.com/CahayaKristalEventCatering/

Share this post

Leave a Reply