Koleksi Baju Sanding Paling Trending 2019

Koleksi Baju Sanding Paling Trending 2019

Pemilihan baju sanding yang kene dengan si pemakai adalah impian setiap bakal-bakal pengantin diluar sana . Semua pasti nak yang terbaik untuk majlis sekali dalam seumur hidup mereka . Dan yang pasti kita juga tak nak terlepas peluang untuk follow trend baju perkahwinan yang tengah hot sekarang .

Disini admin nak share kan sedikit sebanyak antara baju-baju yang mencari pilihan ramai pada tahun 2019 ini .

1. Long Dress

2. Peplum

3. Kebaya Modern

4. Modern Long Dress & Peplum

5. Traditional Kebaya

6. Two Piece ( Kurung Modern )

7. Two Piece ( Kebaya Pendek )

8. Songket Gaun

Di atas ialah few baju sanding yang memang menjadi ALL FAVORITE TIME untuk semua bakal pengantin yang datang singgah ke butik .

Dan Koleksi baju sanding di atas merupakan vendor rasmi kami iaitu Anggun Couture bridal bertempat di Subang Bestari , Shah Alam . ramai yang tak tahu di Subang ada butik pengantin yang menawarkan perkhidmatan pelamin & andaman dengan tawaran harga yang sangat berbaloi .

Atau lebih mudah korang boleh terus hubungi pihak kami untuk keterangan lanjut . InsyaAllah jaminan kami akan bantu menjayakan majlis anda A sehingga Z .

Hubungi kami di talian tertera untuk keterangan lebih lanjut atau boleh set masa dengan tim kami untuk datang sendiri ke butik untuk lihat sendiri baju-baju sanding .

Puan Ija – 018 205 2008 / Cik Ekin 017-304 8672 / Cik Shafa 013- 287 2454

Share this post