LEBIH BERBALOI & JIMAT TEMPAH PAKEJ KAHWIN INI SEBELUM RAYA NANTI.

LEBIH BERBALOI & JIMAT TEMPAH PAKEJ KAHWIN INI SEBELUM RAYA NANTI.

Baru-baru ni, ramai terpaksa menangguhkan majlis perkahwinan & hanya meraikan majlis nikah dalam majlis tertutup sahaja.

Berkemungkinan, kesemua majlis akan diraikan selepas RAYA PUASA pada bulan Jun 2020 nanti.

Dikala musim Covid-19 yang bawa kesusahan kepada kita semua sekarang. Dengan perintah KAWALAN PERGERAKKAN oleh pihak kerajaan, ramai juga bakal pengantin terpaksa SURVEY PAKEJ-PAKEJ melalui ONLINE & tidak dapat berjumpa dengan KONSULTAN kami.

Dan ada juga terpaksa bercuti TANPA GAJI, malah terbantu untuk menyimpan duit untuk majlis kahwin akan datang.

DISINI KAMI TELAH MELANCARKAN PAKEJ SERBA SERBI LENGKAP UNTUK BAKAL PENGANTIN YANG INI MELANSUNGKAN MAJLIS PADA BULAN JANUARI, FEBRUARI DAN MARCH 2021.

Dengan harga yang kami rasa MUNASABAH & BERBALOI untuk bakal pengantin tempah pakej perkahwinan dari sekarang. DILENGKAPI dengan SERVIS yang LENGKAP & sangat MENJIMATKAN bakal pengantin.

DIBAWAH INI 3 PAKEJ PILIHAN UNTUK MAJLIS ANDA AKAN DATANG.

PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN- ISTIMEWA


PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN- SANDING


PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN- JIMAT

Sudah pastinya PAKEJ PROMOSI ini sangat membantu untuk anda yang ingin LEBIH BERJIMAT lagi & ingin kan SERVIS yang LENGKAP tanpa perlu ADD-ON lagi.

PROMOSI ini berlansung sehingga HUJUNG RAMADHAN 2020, Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut berkenaan PAKEJ PROMOSI ini, anda boleh KLIK LINK WHATSAPP dibawah untuk PERTANYAAN lebih ditir.

Share this post