Lokasi Perkahwinan Bertemakan Dalam Taman ( Garden Wedding )

Lokasi Perkahwinan Bertemakan Dalam Taman ( Garden Wedding )

Khas untuk pengantin yang masih belum berjumpa dengan dewan perkahwinan pilihan hati , kami ingin menawarkan dewan perkahwinan dengan tawaran harga yang sangat berpatutan serta dekorasi yang mampu menawan setiap mata yang memandang .

Dengan kelengkapan fasiliti dewan yang lengkap para tetamu boleh menjamu selera sambil menikmati suasa majlis dalam keadaan selesa dan teratur . Dewan dilengkapi dengan surau , bilik air L dan P , Tempat persedian untuk pengantin , tempat meletak kereta yang luas , serta lobi yang luas dan bersih .

 

 

Dengan keluasan dewan yang boleh memuatkan 300 orang dalam satu-satu masa , para tetamu boleh menjamu selera dalam keadaan selesa dan teratur . Selain dekorasi yang mewah dan up to date , Pelanggan juga boleh menyumbangkan idea serta cadangan dekorasi untuk majlis perkahwinan mereka serta dibantu oleh perunding perkahwinan kami .

 

 

Sekiranya anda berminat untuk ketahui lebih detail berkenaan dewan atau pakej lengkap perkahwinan kami termasuk dewan boleh terus menghubungi pegawai pemasaran kami dengan klik link dibawah :

Cik Ekin

http://www.wasap.my/+60132872454/PromosiAugust

Puan Yana

http://www.wasap.my/+60123506348/PromosiAugust

Atau anda boleh layari FB Page kami dengan klik link dibawah :

https://www.facebook.com/CahayaKristalEventCatering/

Share this post