Malaysia telah memilih , Anda bagaimana BAKAL PENGANTIN ? Takkan masih survey lagi ?

Malaysia telah memilih , Anda bagaimana BAKAL PENGANTIN ? Takkan masih survey lagi ?

Pada 9 Mei yang lepas Malaysia telah memilih dan pada tanggal 10 Mei sejarah telah tercipta . Pilihan dan keputusan dibuat bukan dari segi janji tapi dari segi hasil yang dijanjikan . Usia hanya lah sekadar angka yang penting perubahan yang dibawa .

Dalam dunia perkahwinan pula pemilihan perunding perkahwinan untuk big day juga merupakan pertaruhan yang dibuat oleh bakal pengantin . Oleh itu bila kita  bila memilih perunding perkahwinan , jangan kita pilih kerana janji manisnya , pilih dari result yang mereka perolehi . InsyaAllah jika niat dan tujuan yang betul Allah akan bantu .

Jadi Manesfesto kami di Cahaya kristal untuk bakal-bakal pengantin bukan lah janji “bintang dan bulan ” tapi cukup untuk melaksanakan segala SOP yang ditetapkan syarikat supaya segala yang dibaya oleh pelanggan setiap sen yang dibelanjakan berbaloi InsyaAllah .

Antara tawaran menarik kami untuk bakal pelanggan untuk pelanggan yang menempah pakej lengkap promosi kami menyediakan surat perjanjian hitam putih dan dimatikan setem di LHDN , dan khas i pada bulan ini pelanggan yang menempah layak menebus voucher untuk 300 pax makanan untuk majlis nikah anda dan promosi ini terhad untuk 15 pasangan sahaja ya .

 


Berminat untuk tahu lebih details dan jelas , boleh hubungi pegawai pemasaran kami :

Pn Ija – 0182052008

 

Share this post