Pakej Iftar Ramadhan 2020

Pakej Iftar Ramadhan 2020

Tahun ini tahun ke-4 kami bagi menyediakan Pakej Berbuka Puasa dan Juga Rumah Terbuka Alhamdulillah sambutan pada tahun yang lepas sangat memberangsangkan . Jadi tahun ini kami telah menaik taraf dari segi menu , rasa , dan juga harga yang mengikut kemampuan pelanggan , insyaAllah .

Dengan ini kami menyediakan Pakej Berbuka Puasa/Iftar Ramadhan dan juga Pakej Majlis Rumah Terbuka/Open House dengan harga serendah RM12.00 per pax .

Dibawah admin sertakan antara Pakej-Pakej yang kami tawarkan .

Pakej Berbuka Puasa / Iftar Ramadhan :

Pakej Iftar Ramadhan 2020
pakej iftar ramadhan 2020
pakej iftar ramadhan 2020
pakej iftar ramadhan 2020

Pakej di atas ialah pakej iftar ramadhan , untuk memudahkan para pelanggan fahami pakej yang kami tawarkan disini saya berikan penerangan ringkas berkenaan pakej kami .

  1. Pakej diatas ialah berkonsep buffet dimana harga yang ditawarkan termasuk harga buffet & peralatan .
  2. Minimun Pax ialah 50 pax , untuk pengurangan pax perlu rujuk semula dengan tim kami untuk maklumat lanjut .
  3. Penghantaran percuma untuk kawasan sekitar dengan HQ kami . Jika luar dari kawasan yang kami cover , kami mengenakan cas pengangkutan.
  4. Sekiranya pelanggan berhajat menempah makanan dengan niat ( tujuan ) sedekah kepada masjid atau rumah-rumah kebajikan dan nak kami rahsiakan nama , boleh berbuat demikian cuma perlu buat perbincangan bersama tim kami bertugas .
  5. Pelanggan juga boleh membuat penambahan item atau menu lain-lain seperti STALL MAKANAN dan SIDE DISH MAKANAN . Pelanggan hanya peru rujuk semula dengan tim kami sahaja .

Tempahan boleh dibuat terus kepada Careline kami dengan berhubung dengan mereka atau boleh menghubungi kami di talian tetap +603-78322453 atau datang ke HQ kami untuk perbincangan lebih lanjut .

atau anda boleh terus klik link whatsapp untuk tempahan :

Kami menerima tempahan dengan MIN 100 Pax dan kami beri PERCUMA PENGHANTARAN di kawasan yang berhampiran HQ kami yang terletak di Pinggiran Subang .

Untuk pembelian ke-2 ( pada yang pernah menempah pakej dengan kami ) anda boleh menebus ganjaran hadian cabutan bertuah apabila anda membeli dengan kami sekali lagi .

Disini admin sertakan gambar stall makanan serta menu makanan sampingan lain sekiranya anda mengingan majlis anda berkonsepkan ala hotel .

Untuk item dibawah pelanggan perlu membuat penambahan harga , untuk harga pelanggan boleh rujuk kepada tim kami

Stall Makanan
live char kuetiaw
bubur lambuk
cendol live
live roti john
live kambing golek

Side Dish

Share this post