PAKEJ KAHWIN LENGKAP/MUDAH/JIMAT 2021/2022, PENJIMATAN SEHINGGA RM1,000!!

PAKEJ KAHWIN LENGKAP/MUDAH/JIMAT 2021/2022, PENJIMATAN SEHINGGA RM1,000!!

Rasulullah SAW pernah bersabda:

ثَلاَثَةٌ حَقٌّ عَلَى اللَّهِ عَوْنُهُمُ الْمُجَاهِدُ فِ سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُكَاتَبُ الَّذِي يُرِيدُ الأَدَاءَ وَالنَّاكِحُ الَّذِي يُرِيدُ الْعَفَافَ

Maksudnya: Tiga golongan yang Allah SWT menetapkan atas diri-Nya untuk membantu mereka: orang yang berjihad pada jalan Allah, hamba yang mukatab yang ingin membayar harga tebusannya dan orang yang berkahwin dengan sebab mahu menjaga kehormatan dirinya”

Riwayat al-Tirmidhi (1655), al-Nasa’I (3218)

Untuk tahun ini kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd ada menawarkan harga pakej lengkap perkahwinan serendah RM8.50* per pax. Kami turut menyediakan pakej kahwin termasuk dewan atau ruang perkahwinan di kawasan-kawasan terpilih.

Kebanyakan bakal pengantin akan memilih pakej termasuk dewan ini kerana memudahkan mereka dari segi penjagaan SOP, kebersihan tempat majlis , serta keluasan tempat majlis .

Berdasarkan SOP yang dikeluarkan oleh MKN , pihak penganjur akan berusaha sedaya upaya menjalankan majlis berdasarkan SOP yang telah di tetapkan . Jadi pelanggan tak perlu risau akan keselamatan tetamu yang hadir ke majlis perkahwinan.

Pelanggan boleh menempah jumlah pax dari 50pax sehingga lah pax yang besar 1000pax dan ke atas . Tetapi untuk pax besar hanya sah untuk kawasan hall atau tempat yang besar sahaja . Jika anda bercadang untuk buat majlis dengan jumlah tetamu yang ramai , tiada masalah anda masih boleh menempah dengan jumlah paz yang besar , cuma jangkaan tarikh majlis harus la lambat/jauh lagi . Ini kerana pihak penganjur (kami) harus mengikuti SOP yang telah di tetapkan oleh KKM . Sekiranya pihak MKN/KKM telah memberi kebenaran untuk menjalankan majlis dengan jumlah pax yang besar , kami akan terus membuka serta menjalankan majlis dengan kuantiti yang besar .

Jadi pihak pelanggan tak perlu risau dan boleh mula merancang serta menempah pakej mengikut kemampuan masing-masing .

Antara pakej-pakej yang menjadi pilihan ramai dimasa musim PKP ini ialah seperti dibawah :

Semua pakej di atas ialah pakej termasuk hall perkahwinan , dan semua hall di atas di kawasan lokasi yang berbeza . Untuk keterangan lanjut berkenaan lokasi majlis serta kemudahan yang di sediakan boleh terus hubungi kami di talian tertera :

Gunakan KOD MEKAHWIN untuk claim voucher discount bernilai RM1,000*

https://www.wasap.my/+60185712453/MEKAHWIN

Share this post