Pakej Kahwin Paling Berbaloi RM13,800 ( Promosi Hujung Tahun 2019 )

Pakej Kahwin Paling Berbaloi RM13,800 ( Promosi Hujung Tahun 2019 )

pakej kahwin murah

Promosi hujung tahun sudah bermula dan kita buka harga untuk pakej lengkap perkahwinan hanya RM13,800 sahaja . Dan pakej ni korang boleh pakai untuk wedding tahun 2020 sehingga March 2021 !! Bestkan . Jadi jangan tunggu lama-lama jangan banyak sangat survey last-last korang yang terlepas harga promosi ini .

Ini kerana pakej promosi valid untuk tempahan ( booking ) bersama deposit min RM500 pada bulan DEC 2019 ini sahaja . Bayangkan korang boleh save lebih RM2,000 untuk pakej lengkap ini . Tak ke best ! Dan yang penting kami bantu korang A-Z dalam pengurusan majlis kahwin korang , insyaAllah yang terbaik kami kan beri bagi menjamin kepuasan hati pelanggan .

feedback majlis

Mesti korang tertanya tanya pakej ini apa yang termasuk dalam pakej ? okay kat sini admin akan bagi penjelasan sedikit berkenaan pakej , nak tahu lebih kena datang jumpa kami atau nak mudah hubungi je perunding perkahwinan kami untuk maklumat lanjut .

Pakej RM13,800 ( 1000 pax tetamu )

  1. Katering Lengkap + Kelengkapan Buffet & Tetamu
  2. Makan Beradap & Deco Meja Makan Beradap
  3. Kelengkapan Dewan atau Kanopi
  4. Pelayan Sajian
  5. Incas Event
  6. Pelamin 30ft
  7. Baju Sanding L+P
  8. Make Up Sanding atau Nikah
  9. Fotografer
  10. DJ & PA System
  11. FREE Minuman Panas
  12. FREE Bubur Manis atau Kuih Melayu
  13. FREE Kek Pengantin

Tak cukup lagi tu ?? Okay admin bagi lagi FREE 100 pax makanan untuk tetamu korang okay ? Bestkan . Nak tahu details makanan atau nak rasa makanan yang kami tawarkan pada hari majlis pun boleh tinggal set temu janji dengan perunding perkahwinan kami sahaja .

Nak lagi best 28 . 12 . 19 ni pakat datang bawak sedara mara , pasangan , kawan-kawan datang ke Majlis Open Day kami bukan takat boleh FOOD TASTING tapi boleh tengok-tengok baju pengantin sekali .

Pelamin Dewan 2019

Hubungi kami di talian tertera :

PUAN IJA – 018 205 2008

Share this post