Pakej Kami

Pakej-Pakej Yang Ditawarkan Cahaya Kristal

Cahaya Kristal merupakan sebuah syarikat penyedia perkhidmatan katering dan pengurusan acara yang beroperasi di sekitar lembah kelang dan mempunyai dapur sendiri yang berpangkalan di Shah Alam. Kami menawarkan pelbagai pakej perkhidmatan katering meliputi majlis perkahwinan, pertunangan dan akikah serta sebarang majlis korporat, mesyuarat dan majlis pelancaran produk.

Berikut adalah pakej-pakej yang kami tawarkan :


Pakej Lengkap Perkahwinan

Pelanggan yang mencari ketenangan dalam menjayakan majlis perkahwinan mereka perlu mengambil pakej ini kerana apa yang pihak Cahaya Kristal tawarkan adalah pengurusan majlis perkahwinan di bawah satu bumbung. Pakej ini meliputi katering, kelengkapan kanopi atau dewan, pelamin dan andaman, Dj & PA System dan fotografer.


Pakej Katering

Kami menawarkan beberapa pilihan perkhidmatan katering dari Cahaya Kristal iaitu katering untuk majlis perkahwinan, majlis korporat dan sebarang majlis yang anda ingin anjurkan.


Pakej Pelamin & Andaman

Kami mempunyai butik pengantin sendiri yang beroperasi di Wangsa Melawati, Kuala Lumpur. Pakej pelamin dan andaman kami meliputi pilihan busana pengantin terkini dan rekabentuk pelamin mengikut trend semasa pilihan muda mudi sekarang.


Pakej Siaraya ( PA System )

Dengan kerjasama rakan kongsi bersekutu kami menawarkan pakej-pakej siaraya (PA System) untuk sebarang majlis perkahwinan, korporat dan acara rasmi.