Pakej Katering Jamuan Raya / Open House Raya Aidilfitri 2019

Pakej Katering Jamuan Raya / Open House Raya Aidilfitri 2019

PAKEJ OPEN HOUSE PALING HIT 2019

KATERING RUMAH TERBUKA DENGAN TAWARAN HARGA DAN MENU YANG HEBAT

Kami menyediakan perkhidmatan katering untuk majlis rumah terbuka dengan harga serendah RM16.50* per pax dengan tawaran menu bertemakan Aidilfitri dengan aneka pilihan menu yang pasti menawan hati .

Pelanggan boleh menempah pakej mengikut menu yang anda pilih seperti yang disediakan oleh pihak Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd serta anda boleh membuat penambahan menu lain yang tiada dalam pakej , anda hanya perlu hubungi pegawai pemasaran kami untuk maklumat lanjut .

Anda boleh memilih pakej yang kami tawarkan , seperti dibawah :

Kami menerima tempahan menu lain seperti Kambing Golek Live dan Satay Live Bakar , serta jika and ingin menempah kanopi lengkap atau kelengkapan kerusi meja anda boleh mendapatkan sebutharga details daripada pegawai pemasaran kami .

 

Dapur kami bertempat di Pinggiran Subang dan menerima tempahan untuk kawasan berdekatan serta sekitar dengan nya dan kami  menyediakan perkhidmatan  PERCUMA CAS PENGHANTARAN 15km dari dapur kami , untuk luar kawasan kami masih menerima tempahan dengan mininum cas penghantaran .

Sekiranya anda berminat untuk tahu lebih jelas berkenaan pakej di atas atau ada sebarang pertanyaan boleh terus hubungi kami di talian tertera seperti dibawah :

Cik Ekin

017-304 8672

Cik Syafa

013-287 2454

Puan Ija 

018 205 2008

En Man

011-5621 8867

Share this post