Pakej Katering Kahwin Murah Shah Alam/Klang/Subang/KL/Kajang/Putrajaya/Bangi

Pakej Katering Kahwin Murah Shah Alam/Klang/Subang/KL/Kajang/Putrajaya/Bangi

katering shah alam

Kami merupakan katering kahwin yang menyediakan pakej perkahwinan lengkap dan juga menyediakan pakej katering makanan sahaja . Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan ialah :

  1. Katering NIKAH / TUNANG
  2. Katering AQIQAH / BERENDOI
  3. Katering MAJLIS KOPRAT / JAMUAN OFIS
  4. Katering MAJLIS HARI JADI / MAJLIS KERAMAIAN / DOA SELAMAT

Kepakaran kami ialah menyediakan perkhidmatan katering kahwin , untuk katering kahwin pelanggan boleh menempah mengikut pakej yang kami sediakan .

Minimum pax untuk majlis sanding 400 pax sehingga paling max ialah 6000 pax dalam satu-satu masa . Kami juga akan menyediakan FOOD TASTING PERCUMA untuk semua bakal pelanggan sebelum menempah pakej bersama kami .

Katering kahwin murah

Untuk bulan JULAI 2019 ni kami tengah on promosi kahwin yang memang tengah jadi pakej paling HOT untuk masa ni , harga yang di tawarkan hanya kami buka untuk bulan julai sahaja .

Dan harga bermula RM10k shaja untuk pakej lengkap perkahwinan , dan untuk pakej katering lengkap shaja harga Bermula RM7500 sahaja untuk 1000 pax .

pakej katering murah selangor

Bakal pelanggan boleh set appointment bersama tim perunding perkahwinan kami untuk keterangan lebih jelas dan details , selain tu korang boleh set masa bersama mereka untuk sesi foodtasting dan juga set masa untuk datang ke majlis perkahwinan yang kami uruskan .

Boleh hubungi mereka ditalian yang tertera di bawah :

Cik Shafa – 013 287 2454 / Cik Ekin – 017 304 8672 / Puan Ija – 018 205 2008

Atau korang boleh jumpa kami pada minggu ni , sebab khas pada minggu ni ja kami menyediakan lebih 100 hadiah misteri untuk pelanggan yang menempah pakej perkahwinan bersama kami .

Open Day 5.0

Share this post