Pakej Katering Lengkap 2019/2020 , Jaminan Rasa Dan Kualiti Memukau Hati .

Pakej Katering Lengkap 2019/2020 , Jaminan Rasa Dan Kualiti Memukau Hati .

Tahun 2018 bakal melabuhkan tirai tidak lama lagi , seperti biasa hujung tahun ialah musim cuti sekolah termasuklah musim orang kahwin , dan buat bakal-bakal pengantinย  yang merancang ingin mendirikan rumah tangga pada tahun hadapan , hujung tahun ini ialah masa yang terbaik untuk anda mula membuat survey untuk pakej-pakej menarik , terutamanya pakej yang tengah on promosi .

Oleh itu kami di Cahaya Kristal Event & Cateringย  Sdn Bhd ingin menawarkan Pakej Lengkap Katering 2019/2020 dengan harga yang terbaik . Jaminan rasa dan kualiti makanan yang dijanjikan mampu memikat hati para tetamu yang hadir ke Majlis Perkahwinan anda .

Selain Jaminan rasa makanan , perkhidmatan yang ditawarkan juga tiada kurangnya , dengan kekuatan pekerja seramai 12 orang untuk jumlah tetamu sebanyak 1000 orang , para pekerja akan memastikan setiap yang dirancangkan pada hari majlis dapat dilaksanakan dengan sempurna .

Kami antara katerer yang amat mementingkan setiap urus niaga bersama pelanggan , setiap urus niaga akan disertakan hitam putih dan juga surat perjanjian rasmi yang dipersetujui oleh kedua belah pihak . Selain surat perjanjian konsep pembayaran kami juga amat efisyen . Konsep pembayaran berperingkat juga dapat memudahkan bakal-bakal pengantin untuk mengumpul duit selain itu , para pelanggan juga boleh membuat pembayaran secara bulanan kepada pihak kami , dengan itu para pelanggan tidak akan terasa beban yang berat untuk mengumpul duit .

Dibawah admin sertakan pakej katering lengkap yang kami tawarkan ;

Dibawah ialah contoh Majlis di bawah Kanopi :

 

Contoh Buffet Set Up :

 

Contoh Set Up Meja VVIP:

 

 

Contoh Kanopi Arabian 20″x 20″

Contoh Kek Pengantin yang beri PERCUMA sahaja untuk semua pengantin yang menempah pakej katering perkahwinan daripada kami :

Contoh Majlis Di Dewan :

 

Contoh Meja Buffet Sajian:

Contoh Meja Makan Beradap ;

 

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan sebutharga details atau keterangan lebih jelas anda boleh terus hubungi pegawai pemasaran kami di talian tertera ;

Puan Ija
018 205 2008

Share this post