Pakej Lengkap Perkahwinan 2018/2019 Dengan Tawaran Harga Berpatutan

Pakej Lengkap Perkahwinan 2018/2019 Dengan Tawaran Harga Berpatutan

Kami menyediakan pakej lengkap perkahwinan dengan tawaran harga yang sangat berpatutan . Kami turut menyediakan pakej lengkap a sehingga z untuk memudahkan urusan bakal pengantin , dan kami juga menyediakan pakej single untuk pakej katering sahaja .

Kami amat mementingkan kualiti didalam setiap perkhidmatan yang diberikan . Kepuasan pelanggan ialah moto utama kami . Dengan jaminan rasa makanan yang dijamin boleh memikat selera anda . Kami turut menyediakan FREE FOODTESTING untuk semua bakal pelanggan kami .

Kami juga menawarkan pesalinan pengantin dengan design yang terbaru serta kami memebri konsultan percuma untuk pengantin agar setiap busana yang digayakan pada hari majlis menjadikan si pemakai cantik bak bidadari .

Pelbagai pilihan serta jenis busana ditawarkan mengikut tema yang ditetapkan oleh pengantin . Selain Modern dress kami turut menawarkan songket modern dimana warna yang digayakan ialah warna-warna terkini .

Kami juga tururt menyediakan pembayaran secara ansuran untuk memudahkan bakal pengantin . Pengantin boleh membuat pembayaran secara bulanan terus ke acc syarikat kami dan kami akan mengeluarkan resit serta inv untuk rujukan pelanggan .

Selain itu kami turut menyediakan pembayaran secara bersekala dimana pelanggan juga boleh membayaran mengikut prosedur kami dimana pembayaran sebanyak 3 kali .

 

Pelanggan boleh menemui pegawai pemasaran kami di pejabat jualan kami atau pun di butik pengantin kami yang bertempat di wangsa melawati .

Kami turut menyediakan perkhidmatan untuk bakal pelanggan dimana kami menyediakan FREE FOODTESTING .  Hubungi pegawai pemasaran kami dengan kadara segera untuk maklumat lanjut .

Cik Ekin 

017-3048672

Cik Nora 

013-2872454

Share this post