Pakej Lengkap Perkahwinan 2018 Dengan Tawaran Harga Mampu Milik

Pakej Lengkap Perkahwinan 2018 Dengan Tawaran Harga Mampu Milik

Kami menawarkan harga pakej dengan kadar mampu milik serta kami menyediakan plan bayaran ansuran serendah RM500 sebulan dengan kadar 0% faedah . Kami turut menyediakan surat perjanjian untuk setiap urusan jual beli .

Dengan kepakaran dalam bidang perkahwinan kami turut menyediakan perkhidmatan perunding perkahwinan untuk setiap pelanggan yang menempah pakej dengan kami . Atau pelanggan mahu urusan majlis perkahwinan lebih lancar kami turut menyediakan perkhidmatan Wedding Planner dengan tawaran harga serendah RM2,000* sahaja .

 

Untuk yang mencari pakej lengkap untuk majlis nikah atau tunang juga kami turut menyediakan pakej lengkap dengan tawaran harga yang sangat berpatutan . Setiap majlis yang diuruskan oleh kami akan dibantu oleh perunding perkahwinan bertauliah yang akan membantu anda menjayakan majlis perkahwinan anda .

Khas untuk 10 orang pasangan terawal , anda layak menebus hadiah misteri bernilai RM1,000 . Anda hanya perlu kemukakan resit pembayaran deposit kepada perunding perkahwinan kami sahaja untuk menebus hadiah misteri .

 

Hubungi pegawai pemasaran kami untuk keterangan lanjut :

Cik Ekin 

017-3048672

Puan Yana

012-3506348

Share this post