Pakej Perkahwinan Lengkap 2018/2019 / Jaminan Rasa Makanan / Pelamin Terkini

Pakej Perkahwinan Lengkap 2018/2019 / Jaminan Rasa Makanan / Pelamin Terkini

Kami antara salah satu syarikat katering yang menawarkan pakej perkahwinan lengkap dengan tawaran harga yang berpatutan dan dekorasi pelamin serta baju sanding yang up to date.

Selain rasa makanan yang dijamin dapat memikat hati para pelanggan dan tetamu majlis . Makanan kami juga terjamin halal dan bersih . Dan mengekalkan kualiti makan serta kualiti rasa , kami menerima beberapa maklum balas pelanggan yang sangat berpuas hati dengan makanan yang disediakan pihak kami kepada pelanggan .

Para pelanggan yang telah menempah pakej dengan kami, turut diberi  perkhidmatan perunding perkahwinan secara percuma  . Kami akan memberi konsultusi berkenaan majlis perkahwin serta susun atur majlis untuk memudahkan urusan pelanggan.

Harga yang ditawarkan juga tidak mempunyai cas tersembunyi atau cas tambahan yang membebankan para pelanggan . Dan kami menyediakan perjanjian hitam putih untuk setiap urus niaga kami bersama pelanggan . Selain perjanjian , konsep pembayaran yang mudah dan ringkas juga kami terapkan untuk setiap pakej supaya pelanggan yang menempah pakej dengan kami tidak rasa terbeban .

 

Harga yang ditawarkan ialah sangat berpatutan dengan tawaran item yang sangat reliven , up to date dan lengkap . Selain Pakej lengkap kami juga menawarkan single pakej seperti katering lengkap atau pakej katering tunang/nikah dengan harga mampu milik .

Untuk keterangan lanjut berkenaan harga dan juga item yang ditawarkan boleh terus menghubungi pegawai pemasaran kami  di link dibawah :

Cik Ekin :

http://www.wasap.my/+60132872454/PakejLengkap2019

Puan Yana :

http://www.wasap.my/+60123506348/PakejLengkap2019

Share this post