Revolusi Nasi Arab , Jaminan Rasa & Kualiti , Sekali Rasa Confirm Rindu !!

Revolusi Nasi Arab , Jaminan Rasa & Kualiti , Sekali Rasa Confirm Rindu !!

Ayam Mandy ( Nasi Arab)

Ramai yang tahu Nasi Arab ni berasal daripada mana , jadi kenapa ia dikatakan REVOLUSI ? haaa part ni yang BEST . Disini admin nak share 5 sebab ringkas , yang menjadikan nasi arab you can trust kami ni lain dari nasi arab yang lain .

  1. Nasi kami di masak menggunakan basmati pusa .
  2. Kami masak nasi arab dengan mengubah sedikit sebanyak resepi supaya kena dengan tekak orang Malaysia.
  3. Rempah 100% di buat sendiri dari Central Kitchen kami,jadi rasa ni tak kan dapat kat mana-mana kedai.
  4. Gambar produk kami bukan sekadar hiasan , tetapi seperti mana anda lihat di dalam HP dan PC , sebegitu la anda akan dapat jika tempah dengan kami.
  5. Jaminan AYAM yang sangat LEMBUT . Kuantiti yang memuaskan .
Set Nasi Arab.

Untuk yang tertanya -tanya adakah kami mempunyai restaurant ? maaf kami belum ada restaurant lagi , kami hanya beroperasi dari central kitchen kami yang bertempat di HQ kami.

Mana yang teringin nak rasa boleh place order dengan tim kami di talian tertera . Kami buat penghantaran terus ke depan pintu rumah korang . Nak tempah untuk jamuan pejabat pun boleh . Jangan risau selain set talam kami buat juga set single .

Buat yang tertanya – tanya menu yang kami ada buat masa ini hanya ada 2 pilihan kambing ataupun ayam sahaja . InsyaAllah masa akan datang akan ada lagi menu baru .

Kalau rasa tak dapat nak buat pilihan menu ayam atau kambing , jangan susah hati . Ambil sahaja set combo setel masalah .

Nasi Arab Kambing best
Nasi arab sedap shah alam

Buat tertanya-tanya harga kami di sini admin sertakan kan sekali gambar makanan untuk rujukan bersama .

Dan kami menerima tempahan seluruh KL dan SELANGOR , and yes ada caj pengangkutan dikenakan . InsyaAllah sangat mampu milik . Paling best tiada min order dan tiada max order . Korang boleh place order bila-bila sahaja .

Untuk lebih banyak perkongsian berkenaan Nasi Arab kami boleh cari kami di IG jugak :

http://instagram.com/nasiarabucantrust/

Puan Ija-0182052008

Share this post