SESI FOODTESTING BERSAMA BAKAL PENGANTIN . MENANGI HADIAH BERNILAI RM1,000 !!

SESI FOODTESTING BERSAMA BAKAL PENGANTIN . MENANGI HADIAH BERNILAI RM1,000 !!

Anda bakal pengantin dan bakal mendirikan rumah tangga ? kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd berbesar hati ingin menjemput anda semua hadir ke sesi foodtesting kami beralamat seperti bawah :

 

 

Banyak tawaran hebat khas kami bagi untuk setiap pelanggan yang booking bersama kami pada hari terbabit . Selain sesi foodtesting dan juga butik viewing , anda juga boleh ras seperti feel pada hari majlis ini kerana kami akan terangkan secara details berkenaan susun atur  meja buffet dan lain-lain . Selain dari sesi merasa makanan rasmi dari Cahaya Kristal Catering & Event Sdn Bhd , anda juga dapat merasa menu tambahan  dalam pakej kami  antaranya Mamat Soft Aiskrim dan juga Apam Balik Setia Alam . Jaminan rasa dan mutu perkhidmatan yang diberikan juga dijamin dapat memuaskan  hati setiap yang merasa.

 

Anda Wajib datang , bawak semua ahli keluarga serta pasangan anda untuk rasa sendiri keenakkan makanan yang ditawarkan oleh kami , dan tak lupa pegawai perunding kami turut akan membantu anda dalam menyelesaikan keraguan anda semua berkenaan  majlis perkahwinan dan bagaimana cara mengatasi isu tersebut .

Jangan lupa hubungi kami di talian tertera untuk maklumat lanjut dan jangan risau sesi foodtesting ini PERCUMA !!

Cik Norasyikin

017 304 8672

Puan Halijah

018 205 2008

Share this post