Tag - baju pengantin trending

Wedding Package Ramadhan Promosi !! Jimat sehingga RM1,700 !!

BIG OFFER RAMADHAN.CARI PAKEJ KAHWIN KE GUYS?..Pakat mai sini semua..Kami dah bukak #offer kaw-kaw best khas utk bulan ramadhan ni.Harga asal 1000 pax ❌ RM16,500 Pakej lengkap perkahwinan A sampai Z + percuma khidmat rundingan bersama perunding perkahwinan kami . Tapi RAMADHAN ni kami bagi best price !! Korang boleh jimat sehingga RM1,700 !!Booking harga promosi ramadhan hanya :.RM14,800 @1000pax ❤️RM14,800 @1000pax ❤️RM14,800 @1000pax ❤️ Cepat guyss…Slot harga ni kami offer terhad utk 10 pasangan je utk bulan ramadhan ni..DM NO WHATSAPP PADA KAMI [...]

Baju Sanding Paling Sesuai Untuk Pengantin Berbadan Kecil

butik pengantin shah alam PEMILIHAN BAJU PENGANTIN Ramai bakal pengantin yang keliru bab pemilihan baju pengantin tambahan bila badan pengantin terlampau kecil ( halus ) . Pemilihan design baju , corak serta warna memainkan peranan penting dalam pemilihan baju sanding , ini kerana kita tak nak pengantin yang berbadan kecil ini , nampak bertambah kecil atau nampak baju yang dipakai bukan kepunyaan mereka . Jadi admin nak share dengan korang , jenis-jenis [...]