Tag - katering lembah klang

Koleksi Baju Sanding Paling Trending 2019

Pemilihan baju sanding yang kene dengan si pemakai adalah impian setiap bakal-bakal pengantin diluar sana . Semua pasti nak yang terbaik untuk majlis sekali dalam seumur hidup mereka . Dan yang pasti kita juga tak nak terlepas peluang untuk follow trend baju perkahwinan yang tengah hot sekarang . Disini admin nak share kan sedikit sebanyak antara baju-baju yang mencari pilihan ramai pada tahun 2019 ini . 1. Long Dress 2. Peplum 3. Kebaya Modern 4. Modern Long Dress & Peplum 5. Traditional [...]

Promosi Pakej “MUSIM KAHWIN” March PERCUMA 200 pax Makanan & Photo Nikah !!!

Promosi terbaik khas untuk MUSIM ORANG KAHWIN dan cuti sekolah ini , admin nak offer korang harga KAW-KAW jimat !!! Pakej ni memang pakej cuci tangan , biar kami bantu anda semua yang bakal berkahwin menyelesaikan isu kewangan korang . Dan paling best korang boleh bayar secara ansuran dengan kami WAH BEST KAN . Jom jenguk Pakej Lengkap Dewan kami seperti dibawah ; Pakej Lengkap Kanopi seperti dibawah :   Promosi ni kami buka khas untuk semua bride yang booking pada bulan MARCH sahaja [...]

Jualan Akhir Tahun,Penjimatan Sehingga RM5,000 KEMPEN SYOK KAHWIN 2019 “Crazy Offer”

Berita baik untuk semua bakal-bakal pengantin yang bakal berkahwin dah masih belum jumpa pakej idaman hati , kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd ingin menawarkan anda pakej lengkap A sampai Z dengan harga paling HOT . Dengan berbelanja RM13,500 !! Anda dah boleh menikmati pakej lengkap dengan penjimatan sehingga RM5,000 !! Apa yang anda dapat dengan RM13,500 ? Jom tengok item list dibawah ; Berikut item di dlm pakej… MENU —- Nasi Beriyani 80% Nasi Putih 30% Ayam Masak Merah Daging Masak Hitam Dalca Sayur Acar [...]