Tag - katering murah

Pakej Katering Kahwin Murah Shah Alam/Klang/Subang/KL/Kajang/Putrajaya/Bangi

katering shah alam Kami merupakan katering kahwin yang menyediakan pakej perkahwinan lengkap dan juga menyediakan pakej katering makanan sahaja . Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan ialah : Katering NIKAH / TUNANGKatering AQIQAH / BERENDOIKatering MAJLIS KOPRAT / JAMUAN OFIS Katering MAJLIS HARI JADI / MAJLIS KERAMAIAN / DOA SELAMAT Kepakaran kami ialah menyediakan perkhidmatan katering kahwin , untuk katering kahwin pelanggan boleh menempah mengikut pakej yang kami sediakan . Minimum pax untuk majlis sanding 400 pax sehingga paling max ialah [...]

Pakej Kahwin Paling Murah 2019

Jemputan khas untuk semua bakal pengantin !! Khas untuk semua bakal pengantin yang masih mencari pakej perkahwinan yang lengkap dan kualiti makanan yang terbaik . Korang wajib jadikan Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd sebagai salah satu Wedding Planner pilihan korang . Harga yang di tawarkan serendah RM10,000 nett sahaja untuk 500 pax , kan berbaloi baloi tu . Jangan lupa hubungi kami dulu untuk book sloot masa dengan perunding perkahwinan kami di talian tertera di bawah : Puan Ija – [...]

Pakej Katering Serendah RM7.50 per pax !!!

Khas untuk pengantin yang nak jimat dan tak nak rugi masa wedding korang ⚠️⚠️ . Pakej katering serendah RM7.50 per pax sahaja min tempahan 1000 pax ya kawan-kawan 😱😱 Jaminan rasa yang confirm buat korang terpikat , tak percaya ? Jom set masa dengan tim kami untuk sesi foodtesting percuma sahaja . Confirm tak rugi punya !! Korang wajib survey dengan kami Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd . Pakat tinggalkan no di INBOX kami atau boleh hubungi pegawai pemasaran kami terus untuk maklumat lanjut [...]

Pakej Super Jimat RM10K Sahaja Untuk Pakej Lengkap Perkahwinan Khas Untuk 25 Pasangan Sahaja!

Ramai antara bakal pengantin yang mengadu dengan admin bajet perkahwinan tak cukup , yela mana dengan komitmen nya lagi dengan nak kahwin lagi nak kumpul duit lagi . Jadi kami di Cahaya Kristal Event Catering Sdn Bhd cuba mencari jalan penyelesaian , and yes pakej ni khas kami buat untuk semua memudahkan semua bakal pengantin . Apa yang anda akan dapat untuk pakej ini ?   Katering Lengkap     500 pax Kelengkapan Dewan atau Kelengkapan Kanopi Pekerja Meja Makan Beradap Berserta Deco Makan Beradap Pelamin Dewan / [...]

Pakej Lengkap Perkahwinan 2018/2019 Dengan Tawaran Harga Berpatutan

Kami menyediakan pakej lengkap perkahwinan dengan tawaran harga yang sangat berpatutan . Kami turut menyediakan pakej lengkap a sehingga z untuk memudahkan urusan bakal pengantin , dan kami juga menyediakan pakej single untuk pakej katering sahaja . Kami amat mementingkan kualiti didalam setiap perkhidmatan yang diberikan . Kepuasan pelanggan ialah moto utama kami . Dengan jaminan rasa makanan yang dijamin boleh memikat selera anda . Kami turut menyediakan FREE FOODTESTING untuk semua bakal pelanggan kami . Kami juga menawarkan pesalinan pengantin [...]

Katering Majlis Doa Selamat Dengan Tawaran Harga Berpatutan 2018

Musim Haji bakal tiba , jadi sudah ramai dikalangan ahli keluarga sudah sibuk menyediakan persiapan untuk keluarga yang bakal berangkat ke Mekah . Kami di Cahaya Kristal ada menawarkan pakej untuk majlis-majlis kecil seperti majlis doa selamat . Tujuan kami hanya satu iaitu untuk memudahkan para pelanggan . Dengan tawaran harga serta menu yang dijamin kualiti serta rasa , sudah hampir 200 pelanggan yang menempah pakej katering kecil untuk majlis keluarga atau pun syarikat mereka .   Kami turut menyediakan free foodtesting* [...]