Tag - pakej kahwin bayar secara ansuran

Koleksi Baju Sanding Paling Trending 2019

Pemilihan baju sanding yang kene dengan si pemakai adalah impian setiap bakal-bakal pengantin diluar sana . Semua pasti nak yang terbaik untuk majlis sekali dalam seumur hidup mereka . Dan yang pasti kita juga tak nak terlepas peluang untuk follow trend baju perkahwinan yang tengah hot sekarang . Disini admin nak share kan sedikit sebanyak antara baju-baju yang mencari pilihan ramai pada tahun 2019 ini . 1. Long Dress 2. Peplum 3. Kebaya Modern 4. Modern Long Dress & Peplum 5. Traditional [...]

Wedding Package Ramadhan Promosi !! Jimat sehingga RM1,700 !!

BIG OFFER RAMADHAN.CARI PAKEJ KAHWIN KE GUYS?..Pakat mai sini semua..Kami dah bukak #offer kaw-kaw best khas utk bulan ramadhan ni.Harga asal 1000 pax ❌ RM16,500 Pakej lengkap perkahwinan A sampai Z + percuma khidmat rundingan bersama perunding perkahwinan kami . Tapi RAMADHAN ni kami bagi best price !! Korang boleh jimat sehingga RM1,700 !!Booking harga promosi ramadhan hanya :.RM14,800 @1000pax ❤️RM14,800 @1000pax ❤️RM14,800 @1000pax ❤️ Cepat guyss…Slot harga ni kami offer terhad utk 10 pasangan je utk bulan ramadhan ni..DM NO WHATSAPP PADA KAMI [...]