Tag - pakej kahwin murah

Katering Kahwin Murah Selangor 2019/2020

JEMPUTAN KE SESI OPEN DAY FOODTASTING 5.0 Panggilan khas untuk semua bakal-bakal pengantin yang bakal berkahwin pada tahun 2019 dan 2020 , kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd berbesar hati ingin menjemput anda semua hadir ke sesi foodtasting kami bersama vendor bridal kami ( Anggun Couture by syaza ) yang bertempat di Subang Bestari Shah Alam , Selangor . Harga yang kami tawar pada hari tersebut hanya akan dibuka selama 1 hari sahaja serta khas untuk pelanggan [...]

Pakej Kahwin Paling Murah 2019

Jemputan khas untuk semua bakal pengantin !! Khas untuk semua bakal pengantin yang masih mencari pakej perkahwinan yang lengkap dan kualiti makanan yang terbaik . Korang wajib jadikan Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd sebagai salah satu Wedding Planner pilihan korang . Harga yang di tawarkan serendah RM10,000 nett sahaja untuk 500 pax , kan berbaloi baloi tu . Jangan lupa hubungi kami dulu untuk book sloot masa dengan perunding perkahwinan kami di talian tertera di bawah : Puan Ija – [...]

Baju Sanding Paling Sesuai Untuk Pengantin Berbadan Kecil

butik pengantin shah alam PEMILIHAN BAJU PENGANTIN Ramai bakal pengantin yang keliru bab pemilihan baju pengantin tambahan bila badan pengantin terlampau kecil ( halus ) . Pemilihan design baju , corak serta warna memainkan peranan penting dalam pemilihan baju sanding , ini kerana kita tak nak pengantin yang berbadan kecil ini , nampak bertambah kecil atau nampak baju yang dipakai bukan kepunyaan mereka . Jadi admin nak share dengan korang , jenis-jenis [...]

[#PROMOSI ] Adakah anda seorang Setiausaha?? Dan bakal berkahwin pada tahun 2019/2020 ini.

Sempena minggu setiausaha pada 20 April hingga 28 April 2019 ini. . Kami nak bagi promosi kaw2 kepada setiausaha yang sedang tercari-cari pakej perkahwinan yang serba serbi lengkap. . Apa yang bakal anda dapat dalam pakej ini : . ✔️ KATERING ✔️ PELAMIN ✔️ BAJU PENGANTIN ✔️ SOLEKAN ✔️ FOTOGRAFI ✔️ DJ & PA SISTEM . . Lengkap dalam satu pakej dengan satu harga yang berbaloi-baloi. . Nak tahu apa promosi yang kami nak bagi tu?? . Tu kena tunggu 20 April 2019, baru kami bagitahu. . . . Jadi, anda tak nak terlepas promosi ini. Ikuti 2 langkah mudah di bawah ini : 1) Anda Whatsapp ‘Saya [...]

GRAND OPEN DAY FOODTASTING , Anda Bakal Berkahwin ? Anda Wajib Hadir Kalau Tak Nak Rugi

Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd julung kali nya ingin menjemput semua bakal-bakal pengantin untuk hadir ke sesi rasa makanan secara percuma .  Banyak yang di tawaran yang di jamin boleh membuat sang pengantin senyum lebar . Antaranya :   Sesi Rasa Menu Makanan yang ada pada hari majlis perkahwinan nanti. Sesi rundingan bersama perunding perkahwinan kami . Percuma sesi konsultusi bab perkahwinan dan majlis perkahwinan. Sesi melihat baju-baju pengantin dan contoh gambar pelamin serta album perkahwinan.   Kenapa anda wajib hadir ke sesi food [...]

Pakej Super Jimat RM10K Sahaja Untuk Pakej Lengkap Perkahwinan Khas Untuk 25 Pasangan Sahaja!

Ramai antara bakal pengantin yang mengadu dengan admin bajet perkahwinan tak cukup , yela mana dengan komitmen nya lagi dengan nak kahwin lagi nak kumpul duit lagi . Jadi kami di Cahaya Kristal Event Catering Sdn Bhd cuba mencari jalan penyelesaian , and yes pakej ni khas kami buat untuk semua memudahkan semua bakal pengantin . Apa yang anda akan dapat untuk pakej ini ?   Katering Lengkap     500 pax Kelengkapan Dewan atau Kelengkapan Kanopi Pekerja Meja Makan Beradap Berserta Deco Makan Beradap Pelamin Dewan / [...]

Jualan Akhir Tahun,Penjimatan Sehingga RM5,000 KEMPEN SYOK KAHWIN 2019 “Crazy Offer”

Berita baik untuk semua bakal-bakal pengantin yang bakal berkahwin dah masih belum jumpa pakej idaman hati , kami di Cahaya Kristal Event & Catering Sdn Bhd ingin menawarkan anda pakej lengkap A sampai Z dengan harga paling HOT . Dengan berbelanja RM13,500 !! Anda dah boleh menikmati pakej lengkap dengan penjimatan sehingga RM5,000 !! Apa yang anda dapat dengan RM13,500 ? Jom tengok item list dibawah ; Berikut item di dlm pakej… MENU —- Nasi Beriyani 80% Nasi Putih 30% Ayam Masak Merah Daging Masak Hitam Dalca Sayur Acar [...]