Tag - pakej kahwin

Katering Kahwin Murah Bajet 2020/2021 Serendah RM7.50* per pax.

katering kahwin murah selangor 2020/20201 Korang mencari katering kahwin dengan tawaran harga super jimat , super murah , super save ? Kami sememangnya pilihan tepat korang !! Dah jangan penat cari jauh-jauh lagi . Biar kami bantu korang memudahkan urusan majlis korang . Hubungi kami untuk keterangan lanjut : Puan Ija -0182052008

PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN , MERDEKA SALE RAYA !!

[PROMOSI COMBO] NAK HARGA PAKEJ KAHWIN COMBO ISTIMEWA MERDEKA RAYA 2019? . . Berita baik utk anda bakal pengantin, kami nk bagi OFFER LIMITED ni kat korang. Harga Offer yg LIMITED ni sekarang kami buka hanya : πŸŽ‰ RM14,800 utk 1000pax πŸŽ‰ RM14,800 utk 1000pax πŸŽ‰ RM14,800 utk 1000pax Dan… Jika korang buat tempahan dari ( 1 AUGUST ~ 18 AUGUST 2019 ) X-TRA PERCUMA lagi kami bagi tanpa perlu caj lebih tau. ❀ FREE PHOTOGRAPHER NIKAH Rugi kalau tak rebut peluang yg kami buka ni. NAK RASA DULU MAKANAN? . . Boleh buat temujanji [...]

Fiesta Pengantin CahayaKristal 2018 Vol.1

Yang ditunggu-tunggu sudah tiba , Fiesta Pengantin CahayaKristal 2018 bakal temui anda bermula Oktober ini dan akan tamat pada 29 Dis 2018 , Sepanjang bulan Fiesta Pengantin CahayaKristal 2018 ini , bakal pengantin yang menempah pakej dengan kami layak untuk join contest kami dengan hadiah yang menarik dan bakal pengantin boleh save duit sehingga RM2,500. Dan semua bakal pengantin layak untuk join contest ini tiada syarat yang ditetapkan melainkan anda booking sahaja pakej perkahwinan bersama kami . Dan khas untuk [...]