Tentang Kami

Cahaya Kristal menawarkan pakej
  • katering.
  • pelamin.
  • busana.
  • fotografi.
  • make-up artist.


Khidmat Nasihat

Kami akan memberikan khidmat nasihat percuma dalam setiap perbincangan dan pemilihan pakej yang diambil bagi memastikan kelancaran hari majlis.

Pusat Sehenti

Semua keperluan untuk majlis perkahwinan kami kumpulkan di dalam satu bumbung merangkumi butik pengantin, katering, kanopi atau venue dewan, jurugambar profesional serta DJ & PA Sistem.

Jaminan

Kami tidak berkompromi terhadap kualiti masakan kami serta layanan pramusaji pada setiap majlis yang kami aturkan.

Perunding Perkhidmatan

Menyediakan khidmat perundingan berkaitan majlis perkahwinan bermula daripada pemilihan tema, warna, penyediaan dewan atau venue perkahwinan , pelamin dan andaman, pemilihan lauk katering, persediaan-persediaan yang perlu dilakukan, dan lain-lain lagi.

Katering & Sewaan Kanopi

Menyediakan perkhidmatan katering untuk majlis perkahwinan, nikah dan pertunangan, majlis korporat serta majlis-majlis lain. Kami juga turut menyediakan penyewaan kanopi dan peralatan.

Butik Pengantin

Menyediakan perkhidmatan perkahwinan yang menyeluruh merangkumi khidmat gubahan hantaran, andaman & solekan, busana pengantin, dekorasi pelamin terkini, photobooth, serta khidmat jurugambar professional.
0
+
Klien Gembira
0
+
Tempahan Online
0
+
Gambar Diambil
0
+
Masa Diperuntukkan

Misi Cahaya Kristal

  • Melahirkan bakat-bakat mahir yang berpotensi tinggi melalui pengalaman-pengalaman berharga bersama kami dalam membantu pelanggan mencapai impian mereka.
  • Setiap acara yang direalisasikan akan mengambarkan sekumpulan anak muda yang dinamik, inovatif dan kreatif dalam menyampaikan mesej yang pihak pelanggan berikan.

Kepakaran Kami

Aturcara Majlis
100%
Photography
90%
Make-up Artist
95%
Food Catering
99%

Team Cahaya Kristal

Pasukan Pengurusan dan Pemasaran Cahaya Kristal

Pasukan Operasi Cahaya Kristal